Google Glass 15 Nisan'da bir günlüğüne satışa sunuluyor

Google Glass 15 Nisan'da bir günlüğüne satışa sunuluyor

Google's Sergey Brin wearing Google Glass at New York fashion week.Google Glass'ı test edebilmek için 1500 doları vermeyi kabul edip başvurup yine de alamayanlar için bir ihtimal daha var; Google Glass'a 15 Nisan'da bir günlüğüne ulaşılabilecekler. Glass, Google+ sayfasında paylaşılan bilgiye göre vergiler hariç 1500 dolardan ABD'de satışa sunulacak.

ABD dışındaki ülkelerden Google Glass'la ilgilenenler için üzgün olduklarına yönelik detayın da yer aldığı yazıda internetten başvuru yapılacağı belirtiliyor. 15 Nisan Salı günü Türkiye saatiyle 19:00'da satışa sunulacak Google Glass için stok adedi belirtilmezken ilgilenenlerin ABD'deki yakınlarına şimdiden ulaşması yararlı olabilir :)

google-glass-15-nisanGiyilebilir teknolojinin gözlük odağında en yakın rakibi şu an için Intel Capital'in yatırım yaptığı Recon Instruments olan Google Glass'ın piyasaya sürülmesiyle aslında akıllı gözlüklerle akıllı saatlerin rekabetini de netleştirmiş olacak. Google Glass'ın artan haber çalışmalarıyla birlikte bu yılın içerisinde satışa sunulmasına kesin gözüyle balıldığını da paylaşalım.

Bilinirliğine katkı sağlasa da erken benimseyen kullanıcılar tarafından sıkılmış hissi oluşturan Google Glass ile ilgili ülkemizde geliştirilen uygulamalarla yazıyı bitirelim;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.