Shangri-La otelleri, PressReader.com iş ortaklığı sayesinde dijitalleşiyor

Shangri-La otelleri, PressReader.com iş ortaklığı sayesinde dijitalleşiyor

Hong Kong merkezli lüks oteller zinciri Shangri-La, otel içerisinde sunduğu tüm gazete ve dergileri artık dijital ortamda sunmaya başlayacağını duyurdu.

Shangri-La otellerinin verdiği bir hizmet, dijital gazete ve dergi servisi girişimi PressReader.com ile yaptığı iş ortaklığıyla tamamen dijitalleşiyor. Shangri-La otellerinde konaklayan konuklar, kendi cihazları ile otelin kablosuz internetine bağlandıklarında, 100 farklı ülkede 60'dan fazla dilde yayın yapan binlerce yayına ücretsiz erişim sağlayabilecek.

Uygulamanın en önemli yanlarından birisi de, konuklara dağıtılan basılı yayınların masraflarından kurtulmak ve daha çevre dostu bir uygulamayla da müşterilere ücretsiz olarak sunulan bu hizmeti kendi cihazları üzerinden almalarını sağlamak. İster bilgisayarınız, isterseniz de akıllı telefon ya da tabletiniz üzerinden internete Shangri-La otellerindeki kablosuz internetlerden girmeniz, hizmetten faydalanmanıza yetiyor.

Shangri-La'da, PressReader uygulaması açık bir tablet
Shangri-La'da, PressReader'ın açık olduğu bir tablet

Otel içinde internet hizmeti sunmaya başlayan ilk otel gruplarından olduklarını hatırlatan Shangri-La CEO'su Greg Dogan, verdikleri bu hizmetle müşteriye bir değer yaratmanın yanı sıra, çevre dostu ve sürdürülebilir getirisi olan bir adım attıklarını ifade ediyor.

PressReader.com'a web versiyonundan ulaşılabileceği gibi, PressReader'ın iOS, Android, BlackBerry ve Windows uygulamarı da bulunuyor. Kısacası neredeyse tüm uygulama ekosisteminde birer üyesi olan PressReader,  Shangri-La otellerinde de çok büyük bir hedef kitleye kendini tanıtmış ve hizmet vermiş olacak. Bu da PressReader'ın bilinirliğine ciddi katkıda bulunacaktır. Otelde PressReader kullanan müşteriler, otel dışında da PressReader kullanmaya devam ettikleri takdirde bu en çok PressReader'ın işine yarayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.