Facebook geliştirici konferansı F8'in programını açıkladı

Facebook geliştirici konferansı F8'in programını açıkladı

FACEBOOK-F8Facebook'un geliştirici konferansı F8'in 3 yıllık bir aradan sonra 30 Nisan 2014 tarihinde San Francisco'da düzenleneceğini sizlere aktarmıştık. Bugün ise Facebook F8'in programının önemli bir bölümünü açıkladı.

Facebook ve Facebook'un zaman içerisinde satın aldığı şirketlerden olan Parse ve Instagram'da çalışan mühendis ve ürün yöneticilerinin sunum yapacağı etkinliğin içeriğinin şimdiden çok zengin olduğunu söyleyebiliriz.

30 Nisan'da San Francisco'da düzenlenecek olan etkinliğin açılış konuşmasını Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg yapacak. Zuckerberg'in açılış konuşmasının ardından etkinlik tam gün sürecek ve 20 konuşmacı sahne alacağı program detaylarında yer alan bilgiler arasında.

Screen Shot 2014-04-03 at 13.00.47

F8'in programının "Keynote, Build, Grow, Monetize, Hacker Way" başlıkları altında oluşturulduğunu görüyoruz. Bazı konuşmacıların henüz açıklanmadığını da sizlere aktaralım. Facebook'un etkinlikte yapılacak konuşmaları ve konuşmacıları bu yıl da çok iyi seçtiğini ve hem ürün yöneticilerine hem de yazılım geliştiricilere hitap eden bir program oluşturmayı başardığını söyleyebiliriz.

Konuşmaların temasına genel olarak baktığımızda, geliştiricilerin başarılı  uygulama oluşturmaları için püf noktalar, oluşturdukları uygulamaları büyütmeleri ve doğru birşekilde kullanıcıları analiz ederek bunlardan para kazanmaları konularının işleneceğini söyleyebiliriz.

Bazı konuşmaların başlığından örnek vermemiz gerekirse "Using Advertising to Reach the Right People at Scale - Stephanie Shum & Calvin Grunewald", "From Lapsed to Loyal: Mobile Engagement Strategies - John Ketchpaw & Robby Banks", "Releasing & Optimizing Mobile Apps for the World - Chuck Rossi & Christian Legnitto" F8'de dikkat çeken oturumlardan bazıları.

F8'in program detaylarına buradan bakabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.