Shazam son gelen güncelleme ile tasarımını yeniledi ve daha sosyal hale geldi

Shazam son gelen güncelleme ile tasarımını yeniledi ve daha sosyal hale geldi

Müzik keşif uygulaması Shazam, iOS sürümüne gelen güncelleme ile birlikte tasarımını tamamen yeniledi ve ek özelliklerle birlikte daha sosyal bir uygulama olma yolunda adım attı.

Gelen güncelleme ile birlikte artık Shazam'lanan şarkıların şarkı sözleri, şarkıcıların ya da grupların biyografileri de yer alıyor. 2013 yazında 40 milyon dolarlık bir yatırım alan Shazam, geçtiğimiz yıl Shazam'lanan şarkıların sayısıyla da dikkat çekmişti. 

Shazam, daha önce gelen son güncellemesiyle birlikte arka planda çok daha az şarj harcayarak çalışabilme özelliğine kavuşmuştu. Yeni özellikle birlikte tasarımını yenileyen Shazam, iOS versiyonunda sonra ise Android versiyonunu güncelleyecek. Android sürümüne gelecek güncellemenin kesin tarihi açıklanmamış olsa da, bu güncellemenin gelmesinin de çok fazla zaman alacağını düşünmediğimiz ve birkaç hafta içinde Android'e de güncelleme geleceğini belirtelim.

shazam-update

Shazam'a gelen güncelleme ile birlikte sosyal paylaşım seçenekleri de çoğaltılmış. Hemen yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, şarkıları Facebook, Twitter, e-posta, SMS, WhatsApp, Google+ hatta Pinterest üzerinden bile paylaşmanız mümkün olacak. Bununla birlikte, Shazam'da artık şarkıların içerisinde Video kısmı da yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.