Elli megapiksel kameralı akıllı telefon Oppo Find 7 duyuruldu

Elli megapiksel kameralı akıllı telefon Oppo Find 7 duyuruldu

Son dönemde büyük üreticilerin yanı sıra, piyasaya adım atan farklı donanım üreticileri de akıllı telefon pazarına giriş yapıyorlar. 2008 yılında mobil pazara giriş yapan ve kendini global bir marka olarak konumlandıran Oppo, adının teknoloji ve inovasyon ile birlikte anılmasını isteyen bir yapı kurmaya çalışıyor.

Yazımıza konu olan ürün ise Oppo'nun yeni akıllı telefonu Find 7. Daha önce Find 5 modelini piyasaya süren Oppo, yeni modeli Find 7'de Android 4.3 tabanlı ColorOS işletim sistemine yer veriyor. Oppo'ya göre, Find 7 modeli ile amaç modern mobil teknolojinin sınırlarını zorlamak.

Oldukça iddialı şekilde duyurulan telefonun, 50 megapiksel fotoğraf çeken kameraya sahip olduğunu belirtelim. Find 7, aynı zamanda 4K kalitesinde video da çekebiliyor. Bununla birlikte kamera HDR fotoğraf çekme ve slow-motion çekim özelliklerine de sahip. f/2.0 değerinde diyafram aralığına sahip Oppo Find 7'nin bir de Super Zoom özelliği bulunmakta. Kısacası fotoğraf konusunda hayli iddialı bir cihaz.

5.5 inç boyutunda ekrana sahip olacak Find 7, 2560x1440 boyutlarında çözünürlük desteği veriyor ve  ekranında Gorilla Glass 3 teknolojisini kullanıyor. Oppo Find 7'nin bir diğer özelliği ise dikkat çekici tasarımı, oldukça şık bir görünüme sahip Find 7'nin şarj konusunda da pek çok kullanıcıyı etkileyebileceği yetenekleri bulunmakta. Paylaşılan veriler göre, sadece 30 dakikalık bir şarj ile Find 7'nin  şarjı yüzde 75 oranında doluyor. 3000 mAh'lik bataryası bulunan Find 7, 3GB RAM'e sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.