Otel karşılaştırma sitesi Trivago'dan 'gizli müşteri' servisi

Otel karşılaştırma sitesi Trivago'dan 'gizli müşteri' servisi

Otel karşılaştırma sitesi Trivago, oteller arasında karşılaştırma yaparken gerçek kullanıcı yorumlarının öneminin ne kadar büyük olduğunu anlamış gibi görünüyor.

Karşılaştırma sitelerinin ve bir ürün/hizmet alımının en önemli aşamalarından birisi de daha önce bırakılan müşteri yorumları. Tüketici kararlarını etkileyen bu durum, tatile çıkacak ve rahat bir tatil geçirmek isteyen kişilerde eminim daha hassas oluyor.

Merkezi Almanya'nın Düsseldorf kentinde bulunan ve Türkçe olarak da yayın yapan Trivago, İngiltere'de açtığı gizli müşteri servisiyle kullanıcılarına para kazanma şansı da veriyor.

Screen Shot 2014-03-15 at 14.37.41

Şu anda sadece Londra'da bulunan bazı otellerde açık olan gizli müşteri uygulamasının mantığı aslında çok basit. Test periyotlarını belirlemiş ve gizli müşteri kabul edeceği tarihler belli olan otellere yer ayırttığınızda, otelde kalmanın bedeli ne iseniz, bunu ödüyorsunuz. Otelde konaklamanızın ardından, Trivago'ya giriyor ve otelle ilgili incelemenizi yazıyorsunuz. Bunun sonucunda, otele yaptığınız ödemenin bir kısmı, gizli müşterilik yapmanızın ve Trivago'ya içerik üretmiş olmanızın karşılığında size ödeniyor.

Şimdilik sadece Londra'da kullanılabilen özellik eminim yakın zaman içerisinde daha da yaygınlaşacaktır. Bu özellikle birlikte hem oteller tercih edilebilirliklerini artırmayı başarabilirken, hem de 700 binden fazla otelin listelendiği Trivago'ya sağlıklı ve düzenli biçimde içerik oluşturulmuş oluyor. Kullanıcı da konaklamasını daha ucuza getirdiği için Trivago'nun gizli müşteri servisi tam bir win-win-win durumu hakim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.