Metrekare'den ev arayanlar için Google Glass uygulaması

Metrekare'den ev arayanlar için Google Glass uygulaması

Bir dönemin zorlukları arasında yer alan ev ararken gözü sürekli binalarda gezdirmek, kiralık veya satılık yazısını aramak hatta telefonu okumaya çalışmak gün geçtikçe azalıyor. Değişen teknolojiyle birlikte kullanıcılar önce webden sonra akıllı telefonlardan aradığı evi bulmaya başladılar.

Akıllı telefondan giyilebilir teknolojilere doğru değişen akımda Metrekare, Google Glass'a özel özel uygulama geliştirmiş. Aralık ayında size tanıttığımız mobil odakta seri ilan sitesi Metrekare.com'un geliştirdiği Google Glass uygulamasıyla yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor.

Girişimin kendi içerisinde geliştirdiği uygulama sayısı ülkemizde sınırlı olan Google Glass'la yeni müşterileri hedeflemese de Metrekare'nin mobil ve giyilebilir teknolojiye ilgisinin ve beklentisinin bir göstergesi. Uygulamayla kullanıcılar yakınlarındaki ilanları bulabilmenin haricinde, kriterlerine uygun ilan olduğunda bildirim alıyorlar ve ilan detaylarını dinleyebiliyorlar.

Hazırlanan videoda kullanıcı ilanı bulup dinlemesi haricinde  ilan sahibine akıllı gözlükle ulaşabilmesi gelecekte akıllı telefonlardan daha hızlı çözümler adına güzel bir örnek olmuş. Google Glass uygulması için hazırlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.