Startup Turkey 20-22 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenleniyor!

Startup Turkey 20-22 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenleniyor!

2008 yılından bu yana faaliyette olan Etohum, yıl içerisinde düzenlediği birçok toplantı ve etkinlik ile girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Etohum Girişimcilik Zirvesi'nden sonra yıl içindeki en büyük diğer Etohum organizasyonu olan Startup Turkey 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da 20 - 22 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenleniyor.

Girişimcilik Zirvesi ile açıklanan 2014 yılının Etohum 40 girişimi, Startup Turkey etkinliğine davet edilerek yerli ve yabancı birçok yatırımcıya kendini tanıtma fırsatı buluyor. Ayrıca sahnede özel olarak sunum gerçekleştirme ve 3 gün boyunca düzenlenecek olan birçok panel ve sunumlardan faydalanma olanağı sağlıyor.

Startup Turkey 2014'ün bu yıl ki bazı katılımcılarını sizlere aktarmamız gerekirse Fatih İşbecer, Nevzat AydınSina Afra, Earlybird Venture Capital'dan Evren Üçok ve Cem SertoğluÖzgür AlazJan Fomferra, 500 Startups'tan Marvin Liao, 2013 yılının en aktif ve en dikkat çeken yatırımcısı Hasan AslanobaNet Price'tan Teruhide Sato Startup Turkey'in katılımcılardan bazıları. Katılımcıların tam listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yaklaşık olarak 750 katılımcının olması beklenen etkinliğin en önemli noktalarından bir tanesi ise networking kısmı. Gün boyu düzenlenen panel ve konferansların yanı sıra özel olarak programda yer alan networking programı ile katılımcılar karşılıklı olarak birbirlerini tanıma ve üzerinde çalıştıkları konuları aktararak fikir ve görüş alma olanağı yakalıyorlar.

Yabancı katılımcıların ve şirketlerin katılımının yüksek olduğu programda Türkiye internet ekosisteminin yanı sıra Avrupa, MENA  ve tabi ki Amerika internet ekosistemi ve gelişmeleri bugünü ve geleceğiyle birlikte değerlendiriliyor. 150 farklı yatırımcınında Startup Turkey'e katılacağını dipnot olarak belirtelim.

startup-turkey-yazi-resim

Girişimciler ve şirketler için Etohum sürecinden bahsetmemiz gerekirse. Her yıl mart ayında Etohum kendi sitesi üzerinden başvuru sürecini başlatıyor. Başvuru süreci ilk olarak internet üzerinden ilerliyor ve Etohum tarafından hazırlanan çeşitli soruların yer aldığı formun doldurulmasıyla girişimciler o yıl ki Etohum ağına katılmak için başvurularını yapıyorlar.

İnternet üzerinden gelen başvurulardan sonra  girişimcilerle yüz yüze yapılan mülakatlar ve görüşmeler ise Ağustos ayında başlıyor ve Aralık ayının sonuna kadar sürüyor. Yüz yüze yapılan mülakat ve görüşmelerden sonra Etohum girişimcisi olacak şirket ve girişimciler Etohum tarafından belirleniyor.

Startup Turkey'in resmi sitesini ziyaret ederek katılımcılar ve konuşmacılar hakkında daha fazla bilgi alabilir, 2 gün boyunca sürecek etkinliğin programı hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Etohum'un 25 Ocak'ta Girişimcilik Zirvesi'nde açıkladığı Etohum 40 ve 15 girişimini ise bakmadıysanız mutlaka göz atmanızı öneririm.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.