MOBİLSİAD'dan Mobil pazarlama eğitimi [yüzde 15 indirim]

MOBİLSİAD'dan Mobil pazarlama eğitimi [yüzde 15 indirim]

mobil-reklamcilikGeçtiğimiz yılı mobil ve video odağında geçirdik. Bu yılında daha ilk aylarında en çok konuşulan konulara baktığımızda Facebook Paper ve Flappy Bird gibi mobil odakta işleri görüyoruz. Küresel ölçekten ziyade ülkemize baktığımızda da durum çok farklı değil. Bu hafta mobil odakta teknoloji şirketi Pozitron'un satışı mobildeki büyüme beklentisini ortaya koyuyor.

Mobilde büyümeye karşın harekete geçmek bir şeyler yapmak isteyenler için MOBİLSİAD ve Bahçeşehir Üniversitesi yeni bir eğitim programı hazırlamışlar. Mobil yazılım bölümünden ziyade mobil pazarlama odağındaki eğitim 5 hafta olarak planlanmış. Mobil SEO, Mobil CRM gibi dikkat çeken konuların bulunduğu eğitimde 12 farklı konuda mobil sektörden 15 isim eğitim veriyor.

Verilecek derslere ve detaylarına ulaşmak isteyenler buradan ulaşabilirler. 5 hafta sürecek eğitimin ücreti 1500 TL olarak belirlenmiş buna ek olarak KOSGEB eğitim desteği de sağlanan eğitimde ücretin yüzde 50'sine kadar destek alınabiliyor. Bunun haricinde Webrazzi okurlarlarına özel yüzde 15 indirim hakkı tanınmış durumda.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler buradan eğitim sayfasına ulaşabileceği gibi hazırlanmış broşürü de aşağıda bulabilirler.

mobil_pazarlama_afis

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.