Tim Cook Türkiye'de açıkladı: Apple'ın resmi satış mağazası Nisan'da İstanbul'da açılacak

Tim Cook Türkiye'de açıkladı: Apple'ın resmi satış mağazası Nisan'da İstanbul'da açılacak

Bugün Türkiye'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya gelen Apple CEO'su Tim Cook'un toplantısından çok sayıda önemli detaylar çıktı. Kısa süre içerisine size tüm detayları paylaşacağız ancak tahmin ediyorum ki herkesin en çok merak ettiği sorunun cevabı bugün bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile olan toplantısında Tim Cook'un Nisan ayında İstanbul'da ilk Apple Store'un açılacağını resmi ağızdan ilk kez doğruladı. Cumhurbaşkanlığı'nın sitesinde yayınlanan resmi bültende yer alan açıklamanın tamamını yazının devamında bulabilirsiniz.

Özetle Tim Cook, Apple'ın Türkiye'yi çok önemsediğini ve Nisan ayında İstanbul'da dünyada eşi benzeri olmayan özelliklere sahip bir Apple satış mağazası açacaklarını belirtti. 

2014-02-04-apple-03

APPLE CEO’SU COOK: “İSTANBUL’DA AÇACAĞIMIZ APPLE STORE EŞSİZ BİR MAĞAZA OLACAK”

Apple CEO’su Tim Cook ise, Cumhurbaşkanı Gül’ün kendisini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Nisan ayında İstanbul’da, dünyada eşi benzeri olmayan özelliklere sahip bir Apple satış mağazası açacaklarını belirten Cook, buradaki konseptin bir ilk olacağını söyledi. Apple CEO’su Cook, Türkiye’yi önemsediklerini ve Fatih Projesi başta olmak üzere birçok konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.