Google Glass numaralı gözlüklerle de kullanılabilecek

Google Glass numaralı gözlüklerle de kullanılabilecek

Herkesin kullanımına henüz açılamamasına rağmen ameliyattan, basket maçına, bankacılık faaliyetine kadar kullanılan Google Glass'tan yeni bir haber geldi. Zaman zaman metal çerçevesiyle eleştiri konusu olan Google Glass normal gözlüklerle de kullanılabilecek.

Numaralı gözlük kullananların da Glass deneyimini yaşamasına olanak tanıyan yeni çerçeveler,görünüm açısından şikayet edenlere de önemli bir çözüm olmuş.

Şu an 4 farklı çerçeve modeli tanıtılan Google Glass'ın çerçeve fiyatı 225 dolar olarak belirlenmiş. Google Glass'ın satışa açılmasıyla gözlük sektöründe önemli değişimleri de beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Kişiselleştirme üzerine hazırlanan video ile Google'ın Glass'tan beklentisi de daha netleşmiş oluyor. Google Glass sadece teknolojiyi seven ve erken benimseyen kullanıcılar odağında değil daha geniş kullanıcı kitlesi hedeflenerek geliştiriliyor. Şu an için 4 farklı çerçevede kişiselleştirilebilen Google Glass'a yeni çerçevelerin geleceğini şimdiden söylemek mümkün.

Akıllı saatlerin artmasıyla birlikte pazarın en büyük oyuncusu Swatch durumu tehdit olarak değil fırsat olarak gördüklerini belirtmişti. Glass yeni çerçeveleriyle birlikte 8 farklı rente 40 farklı kombinasyona olanak tanıyor, şu an için gözlük pazarından yorum gelmese bile ürünün herkese açılması ve çerçeve çeşidinin artmasıyla birlikte pazar akıllı telefonlar ile telefonların değişimini yaşayabilir. Süreci birlikte göreceğiz :)

google-glass-2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.