PayU Türkiye, BKM Express'i ödeme seçenekleri arasına ekledi

PayU Türkiye, BKM Express'i ödeme seçenekleri arasına ekledi

Online ödeme sistemlerinin iki önemli oyuncusu PayU Türkiye ve BKM Express yeni bir işbirliğine imza attı. Bu anlaşma çerçevesinde PayU ile çalışan e-ticaret firmaları BKM Express’i müşterilerine yeni bir ödeme seçeneği olarak sunabilecek.

Entegrasyon tamamlandığında e-ticaret işlemleri PayU’nun sağladığı sanal POS’lar üzerinden gerçekleşecek. Halihazırda PayU kullanan firmalarsa, ek bir entegrasyon operasyonuna ihtiyaç duymadan BKM Express’i var olan ödeme seçeneklerine ekleyebilecekler. Firmaların bunun için ek bir ücret ödemesine de gerek olmayacak.

2013 Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’na katılan BKM Express CEO’su Soner Canko,  BKM Express’in  geçtiğimiz yıl 17 Aralık itibariyle 220 bin kullanıcı sayısına ulaştığını ve 200’e yakın üye işyerine sahip olduğunu belirtmişti.

Ödeme altyapıları arasındaki bu işbirliği müşteri tabanını genişletmenin yanında halihazırda büyüme sürecinde olan e-ticaret sektörünün gelişmesine katkıda bulunabilir. Konuyla ilgili olarak BKM Genel Müdür'ü Soner Canko"İnternetten alışverişi tüm kitlere yaygınlaştırmak için kartlı ödeme sektöründeki kuruluşların işbirliği içinde olmasından sektörümüz adına ayrıca gurur duyduğumu da belirtmek isterim." şeklinde bir açıklama yaptı.

PayU Türkiye Ülke Müdürü Yunus Emre Güzer ise konuyla ilgili olarak  "BKM gibi sektöre yön veren lider bir kurumun 2012’de lanse ettiği dijital cüzdan olan BKM Express’i de PayU ile çalışan binlerce işletmeye bir ödeme seçeneği olarak sunduğumuz için mutluyum." dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.