TÜBİTAK Marmara Teknokent'ten ücretsiz girişimcilik kampı

TÜBİTAK Marmara Teknokent'ten ücretsiz girişimcilik kampı

Girişimciliğin farkındalığını daha da genişleten etkinliklerden birini de TÜBİTAK Marmara Teknokent düzenliyor. 2-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirecek etkinliğin ücretsiz sunulması girişimciliği desteklemek adına daha da sevindirici.

5 gün boyunca önemli eğitimlerin sunulacağı etkinlikte katılımcılar TÜSSİDE Gebze kampüsü içerisinde yer alan otelde ücretsiz konaklatılıyor.

Maliyet Analizi, Pazarlama, Asansör Sunumu'nun da aralarında bulunduğu eğitimlerin haricinde kampta atölye çalışmaları ve takım oyunlara da programda yer verilmiş. 29 Ocak'a kadar başvuru yapanlar arasından seçilecek katılımcılarda aranan ön kriter üniversitelerin 3 veya 4. sınıf öğrencisi yada mezunu olmak olarak belirtilmiş.

Bir işletmeyi hayata geçirmekten öte, girişimciliği bir yenilik geliştirmesi bakımından kalkınmada önemli bir itici güç olarak belirten kurumun girişimciliğe verdiği önemi ekonomilerde kilit rol tanımlaması ülkemizde girişimcilik odağında yaşanan değişimin ne kadar olumlu olduğunu bizlere gösteriyor.

Akım Metal,  Ford Otosan,  Turkcell Teknoloji ve IBTECH'in sponsor olduğu kampın son başvuru tarihi 29 Ocak. Katılmak isteyenler buradan başvurabilirler.

tubitak-marmara-teknokent-kamp

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.