MangırKart mobil uygulamalar için yeni arayüzlerini hayata geçirdi

MangırKart mobil uygulamalar için yeni arayüzlerini hayata geçirdi

Kredi kartıyla ödemeyi risk olarak görenler ve kullanmayanlar için alternatif olan ön ödemeli kartlara ülkemizden talep arttıkça, bu alandaki firmalar da yeniliklerini devam ettiriyor. İlk olarak sizinle 2011'de paylaştığımız ön ödemeli kart MangırKart mobildeki gelişimle birlikte bu odakta çözümlerinden birisi olan mobil arayüzü paylaştı.

Akıllı cihaz sayısındaki artış yeni pazarların oluşmasını ve var olan pazarlarında mobil uygulama pazarınında büyümesini sağladı. Aralık ayında Deutche Bank'ın paylaştığı 2015 öngörüsünde ödeme pazarının yüzde 45'inin mobilden geleceğini düşündüğümüzde mobil ödemede atılacak adımların önemi daha da net anlaşılacaktır.

mangirkart-mobil-odeme

Mobilde yaşanan büyüme ve beklentilerin ötesinde ekran boyutlarının küçük olması kullanıcının daha zor işlem yapmasına sebep oluyor. Bu bağlamda MangırKart'ın ödeme penceresinin de ekrana uygun mobil arayüzü alışverişin son aşamasındaki müşterinin kaçmaması için önemli.

Gate2Play, Smart2Pay, Heidelpay'in de aralarında bulunduğu bir çok ödeme servis sağlayıcıyla çalışan MangırKart, Almanya’daki Türk girişimcilerimizin bir girişimi. Mangır Kart, 2011 yılı sonunda Paysafe’in kurucu ortaklarından Michael Altrichter ve Heidelpay’in kurucususu Mirko Hüllemann gibi bir grup melek yatırımcıdan destek almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.