MangırKart.com: Online Ödemeye Farklı Bir Alternatif

MangırKart.com: Online Ödemeye Farklı Bir Alternatif

StudentSN’nin 2009 yılı sonunda sunduğu mikro ödeme çözümü Top-Up kontör kartlarını hatırlayanlar olacaktır. O projeden edinilen tecrübeyi kullanan StudentSN ekibi, bu kez tamamen ayrı bir proje olarak MangırKart'ı piyasaya sunuyor.

MangırKart, önümüzdeki günlerde tüm PTT satış noktalarında 10 TL ve 25 TL değerlerinde satışa sunulacak ve anlaşmalı online kanallarda kullanılabilecek. MangırtKart'ın kullanıcılara ek bir masrafı yok ve kimlik bilgilerinize ihtiyaç duymuyor. Anlaşmalı online mağazalarda MangırtKart'ınızdaki 16 haneli kodu girerek istediğiniz ödemeyi yapabiliyorsunuz.

1000 TL'ye kadar ödeme yapma imkanı veren MangırKart'lar ilk olarak 10 TL ve 25 TL olarak satışa çıkacak. 50 TL ve 100 TL'lik kartlar da bunu takip edecek. Kullandığınız bir MangırtKart'ta kalan krediyi farklı bir alışverişinizde kullanabileceksiniz.

Mangır Kart - Ön Ödeme Kartı

Kolay, anonim ve güvenli alışveriş vaadeden MangırKart, kredi kartı ve mobil ödeme kullanmak istemeyenler için ideal görünüyor. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Samet Aras, banka hesabı olmayanların da MangırKart'ı tercih edeceğini ve online ortamda dönen işlem hacminin artacağını düşünüyor ki pek haksız bir öngörü değil. Aras bir yıl içinde 30 bin satış noktasına ulaşmak istediklerini de bizimle paylaştı.

Samet Aras ve Uğur - İbrahim Tarlığ kardeşler arama kartı (callingcard) alanında 10 yıllık bir tecrübeye sahip. Kısa süre önce kaufda.de‘yi başarılı bir noktaya getirdikten sonra Axel Springer’e bırakan Cihan Aksakal da ekibe dahil olmuş ve kadroyu güçlendirmiş.

Facebook'un yurtdışında Facebook Kredileri ile bu sistemi uyguladığını biliyoruz. Dolayısıyla kullanıcıların böyle bir alternatif ödeme sitemine ihtiyaç duyduğu net olarak görülüyor.

MangırKart ilk üç ayda sadece 10 tane Webrazzi üzerinden başvuracak girişimi sistemine kabul edecek. Eğer kullanıcı kitlenizin ödeme kartı satın alarak sitenizden alışveriş yapabileceğini düşünüyorsanız, biran önce mangirkart.com/webrazziyiseviyor adresinden başvururak bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.