Mobil pazarlama platformu Adwin, 8 ayda 104 bin üyeye ulaştı [infografik]

Mobil pazarlama platformu Adwin, 8 ayda 104 bin üyeye ulaştı [infografik]

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında size tanıttığımız mobil pazarlama platforumu adwin geçen süre içerisinde ki gelişimini bizimle paylaştı. Hazırladığı infografikte dikkat çeken rakamların bulunduğu girişim geçen süre içerisinde 110 binden fazla indirilmeye ulaşmış.

Markaların mobil odağında pazarlama yapmaları için aksiyon odağında kampanya aracı olan adwin, şu ana kadar Pepsi, Teknosa, Toyota, Turkcell'in de aralarında bulunduğu 53 markayla 74 kampanya çalışması yapmış.

Kullanıcılarına kampanyalarla fayda sunmanın haricinde bir kullanıcısına Toyota GT 86 ve 100 bininci kullancısına Samsung Galaxy S4 Mini hediye ederek mobil odağında beklentisini bir yönüyle göstermiş oluyor.

Girişim 2014'te üye sayısını artırmanın haricinde uygulamasında da geliştirmeler yaparak yoluna devam etmek istiyor. Yeni gelecek özelliklerinden ilki olan Barkod/QR kod tanımayla, hızlı tüketim markalarını hedefleyecek olan adwin ürün denetme faaliyetleri için dijital dünyanın daha etkin olacağı görüşünde. Video tanıma özelliğininde geleceğini paylaşan adwin böylece markaların reklam filmlerini televizyon, sinema veya internetten tanıtıp kullanıcıyı markanın istediği linke yönlendirebilecek.

Gelecek hedeflerini paylaştıktan sonra geçen süre içerisinde girişimin ulaştığı rakamlara bakalım. 104 bin kullanıcıya ulaşan mobil pazarlama platformunun kullanıcılarının yüzde 45'i İstanbul'dan katılım göstermiş. İstanbul'u Ankara ve İzmir takip etmiş. Kullanıcılarının yüzde 45'inin 25-40 yaş aralığındaki kişiler oluştururken 18 - 25 yaş aralığındakiler yüzde 33'le ikinci sırada yer almış.

Markalarla yapılan kampanyalarda ne kadar ödül dağıtıldığınında yer aldığı infografikle ilgilenenler buradan ulaşabilirler;

adwin-infografik-100

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.