Dijital İşler'de bu hafta Doğadan, Pegasus ve IKEA var

dijital-isler-bolum-41_6960882-74490_640x360Dijital İşler'de bu hafta Doğadan'ın Bay Hastalık, Pegasus'un atlayıp gitsem ve IKEA'nın sosyal katoloğu yer alıyor.

İlk videomuz Doğadan’dan geliyor. Markanın yeni kampanyası için oluşturduğu Bay Hastalık karakteri ofiste dolaşarak hastalık yayıyor, aynı zamanda internetten de insanlara bulaşmak için elinden geleni yapıyor. Zamanlamasıyla ve kurgusuyla dikkat çeken ve sadece dijital odağındaki kampanya geçen süre içerisinde 400 binden fazla izlenmeye ulaşmış durumda.

Pegasus "Atlayıp Gitsem" kampanyasında  geleneksel medya için hazırladığı  video içeriği  dijital dünyayla da paylaşmış. Dijital dünyada hazırladığı mikro siteyle her bölge için paylaşımların yer almasının yanında video 6 gün içerisinde 100 binden fazla izlenmeye ulaşmış durumda.

Haftanın son kampanyası kullanıcı temelinde oluşturulan içerikle dikkat çekiyor. Norveç'te evlere gönderdiği basılı katoloğu dijtal dünyaya aktarmak isteyen IKEA instagram üzerinden hedefine ulaşmış.

Dijital İşler’in diğer bölümlerini buradan izleyebileceğiniz gibi dijital işlerinizi bizimle dijitalisler webrazzi.com adresinden e-posta yoluyla paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.