Path, Windows Phone uygulamasını yayınladı

Path, Windows Phone uygulamasını yayınladı

Sadece özel çevreniz için bir sosyal ağ olarak nitelendirebileceğimiz Path, son olarak aldığı 25 milyon dolarlık Seri C yatırımı sonrasında Windows Phone uygulamasını beta olarak yayına soktu.

Microsoft'un, Nokia'yı satın alması ile birlikte yeniden canlanan Windows Phone platformu son zamanlarda zenginleşmeye devam ediyor ve Path de, iOS ve Android sürümlerinin ardından WP için uygulamasını çıkartması, hem Path'i kullanmak isteyen Windows Phone işletim sistemli telefon sahipleri hem de Windows Phone mağazası için olumlu bir gelişme oldu.

path-windows-phone

Windows Phone'a beta olarak gelen ve Windows Phone mağazasında yer alan Path BETA'yı buradan indirebilirsiniz. Bu arada Path'in Windows Phone'a özel bir tasarımla hazırlandığını da belirtelim.

Son kullanıcılardan gelen ilk tepkiler tasarımın güzel oluşuyla ilgili olsa da, uygulama beta sürümde olduğu için bazı bug'lar da bildiriliyor ve login problemleri de raporlanabiliyor. Ancak beta sürümden çıktıktan sonra daha optimize bir Path uygulaması Windows Phone'da yerini almış olacak diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.