Limango'dan videolu 2013 yılı değerlendirmesi

Limango'dan videolu 2013 yılı değerlendirmesi

Geride bıraktığımız yıla ait değerlendirmelerin bir yenisini de limango paylaştı. Şubat ayında erkek üyelerin kadınları alışverişte yakaladığından üye artış sayısına kadar 2013'e ait bilgiler dikkat çekiyor.

Gönderilen kargo sayısı ve satış rakamı paylaşılmazken kargoların toplamda 500 milyon kilometre yol kat ettiği paylaşılmış. Limango'nun bu yıl içerisinde yapılan yenilikler arasında daha önce paylaştığımız limango Outlet geçtiğimiz yılın değerlendirmesi arasında yerini almış.

2013’e yılına 5.416,538 üyeyle başladığını belirten limango yıl sonunda üye sayısını yaklaşık 613 bin artırarak  6.030,000 üyeye ulaşmış. Üye sayısı açısından bakıldığında yüzde 10'un üzerinde bir büyüme yakalamış olan  limango, üye sayısını Avrupa’daki 22 ülkenin nüfusunu geride bırakarak açıklıyor.

limango-uye-sayisi

2013 yılına ait değerlendirmesinde gönderdiği kargo sayısı ve satış rakamına ait bilgi paylaşmayan bunun yerine gönderdiği kargoların 500 milyon km yol kat ettiğini belirtmiş. Bu mesafeyle Mars’a defalarca gidip gelebileceğini, dünyanın çevresini tam 12 bin 500 kez turlayabileceğini söyleyen limango, buna karşılık e-ticaret pazarında ki yeri veya rakipleriyle farkı konusuna hiç değinmemiş.

limango müşterilerinin aynı anda alışveriş yapması durumunda kasa kuyruğu Arjantin’e kadar uzanacaktığını dolaylı olarak açıklamasından bir kaç çıkarım yapılması mümkün. Arjantin'le İstanbul'un arasınının yaklaşık 13 bin kilometre olduğu ben paylaşayım isteyenler buraya ne kadar sepetli insan sığabiliri hesaplayarak müşteri sayısını hesaplayarak bizimle yorum olarak paylaşsın.

Limango'nun 2013 yılına ait hazırladığı videoyu buradan izleyebilirsiniz;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.