Bilişim dünyasındaki gelişmeleri hukukçu gözüyle ele alacağımız HukukiWeb, ilk bölümüyle karşınızda

hukukiweb-birinci-bolumWebrazziTV'de yeni bir programla karşınızdayız. İnternet ve bilişim sektörleri büyüdükçe bu sektörlere yönelik hukuksal sorunlar, tartışmalar ve ihtiyaçlar da büyüyor.

Avukat Şebnem Ahi ve Avukat Sertel Şıracı'nın hazırlayıp sunacağı ve her hafta Çarşamba günü yayınlanacak olan HukukiWeb'de haftanını bilişim hukuku haberlerini ve dijital dünyadaki hukuksal gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Bu haftaki konularımıza geçecek olursak, Verizon'un FCC'ye karşı açtığı davayı kazanmasıyla online yayıncılıkta internete erişimde eşitliğin ortadan kalkacağı tartışmaları gündemin ilk maddesini oluşturuyor. Ardından Target'in hacklenmesiyle gündeme gelen, e-ticaret sitelerinin hacklenmesi konusunda izlenecek hukuki yöntemleri gözden geçiriyoruz. Haftanın en çok tartışılan konusunu ise programının sonuna sakladık. Yasalaşmasına kısa süre kala yeni internet yasa tasarısının özetle neler getireceğini programımızda konuştuk.

Her türlü soru ve önerilerinizi editor webrazzi.com adresinden Twitter'da ise @hukukiweb'i mentionlayarak paylaşabilirsiniz.

WebrazziTV'ye HukukiWeb'in de eklenmesiyle hafta içi her gün bir programımız oldu. Pazartesi günleri Dijital İşler, Salı Sosyal Garaj, Çarşamba HukukiWeb, Perşembe Girişim Ofisleri ve Cuma günleri Haftanın Özeti ile karşınızda olacağız. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.