Turkcell çalışanlarına hizmet veren Turkcell Akademi, halka açılıyor

Turkcell çalışanlarına hizmet veren Turkcell Akademi, halka açılıyor

Yaklaşık olarak 4 ay önce Geleceği Yazanlar ile mobil uygulama geliştirme dünyası hakkında oldukça geniş çaplı bir eğitim platformu oluşturan Turkcell, son olarak aldığımız bilgiye göre Geleceği Yazanlar'da 10 bin üye sınırını aşmış durumda. Her ne kadar Turkcell Geleceği Yazanlar'a uzun soluklu bir iş olarak baksa da şu ana kadarki gidişattan memnun olduğuna kesin gözüyle bakabiliriz.

Turkcell; bugün de bizzat Süreyya Ciliv'in katıldığı bir toplantıyla Turkcell Akademi'yi herkesin kullanımına açtığını duyurdu.

Bugüne kadar yalnızca Turkcell çalışanlarına hizmet veren Turkcell Akademi, çalışanların hem online hem de offline olarak çeşitli eğitim ve konferanslara katılmalarına olanak sağlıyordu.

İçerisinde kişisel gelişim, dil bilgisi ve teknik eğitimler bulunduran Turkcell Akademi'nin bu gelişmeyle beraber turkcell.com.tr/akademi adresinden herkesin kullanımına açıldığını söyleyebiliriz. Bu arada Turkcell Akademi'nin kısa bir süre önce yenilenen Turkcell.com.tr ile oldukça benzer bir yapıda olduğunu da ekleyelim.

Şu an Turkcell Akademi'de 5 ayrı kategoride -inovasyon ve girişimcilik, iş dünyası, liderlik, teknoloji ve Khan Academy- onlarca eğitim videosu bulunuyor. Ayrıca Turkcell Akademi'de Geleceği Yazanlar ile alakalı olarak mobil uygulama geliştirme alanında çeşitli içerikler de yer alıyor.

turkcell-akademi-1

Turkcell Akademi içinde Khan Academy eğitimleri de var

Yaklaşık olarak 3 ay önce Türkçe desteği de bulunan 2 bin eğitim videosu ile Türkiye'ye adım atan Khan Academy, Turkcell ile gittiği işbirliği sonucunda Turkcell Akademi vasıtasıyla da insanlara ulaşacak. Konuyla ilgili detaylara bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

turkcell-akademi-2

Bu hamlesiyle beraber eğitim konusunda önemli bir adım daha atan Turkcell, Turkcell Akademi'ye her yerden ve her cihazdan ulaşılabilmesini de sağlamak istiyor. Böylelikle eğitimde fırsat eşitliği noktasında fark yaratmak isteyen şirketin eğitim konusunda attığı adımları yakından izlemeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.