YouTube'dan yorumları kontrol altında tutmak için yeni özellikler

YouTube'dan yorumları kontrol altında tutmak için yeni özellikler

Sadece ülkemizde değil tüm dünyada videolara yapılan yorumlarla dikkatleri üzerine çeken YouTube, yorumları kontrol altına almak için yeni özelliklerini devam ettiriyor. Daha önce YouTube'a yorum yapabilmek için Google+ hesabını zorunlu tutan şirket, şimdi de yeni yönetim panelini duyurdu.

Yeni araçla video üreticileri gelen yorumları Gelen Kutusu'nda detaylı olarak görebilecek ve yönetebilecek. Özellikle dün paylaştığımız Socialbakers raporunda da yer aldığı gibi YouTube'u aktif kullanan Turkish Airlines gibi markalar için önemli olan yönetim paneli markaların aksine YouTube kullanıcılarının çok hoşuna gitmediği Google'ın YouTube forumuna gelen yorumlardan anlaşılıyor. youtube-yorumlarYouTube daha önce yorumlarda Google+ hesabını zorunlu tutmasıyla yorumları yönetim için yeni araçları eklemişti. Yeni özellikleriniyse daha hızlı takiple yorumları tek bir sayfada cevaplamak ve yönetebilmek olarak tanımlıyor; YouTube yorumları 3 ayrı bölüme ayırarak yorumların görünümü kolaylaştırılmış ve daha hızlı taranmasının önünü açmış.

Yeni yönetim paneliyle"Arif'in Manchester'a attığı gol" gibi videodan daha fazla üne kavuşmuş yorumlar ne kadar kaybolur bilinmez ama YouTube'u aktif olarak kullanan markalar ve video üreticileri için önemli kolaylıkları barındırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.