PayPal Nakit Kart haberi doğrulandı! [Karttan ilk görüntüler]

PayPal Nakit Kart haberi doğrulandı! [Karttan ilk görüntüler]

paypal-nakitPayPal yurt dışında sunduğu özelliklerden birisi olan Nakit Kart için Türkiye’deki hazırlıklarını tamamlamış olduğuna dair yılbaşından önce paylaştığımız haber doğrulandı ve PayPal kartın ilk örneklerine ulaştık.

Aralık ayında kart için hazırlanmış olan web sitesinin radarımıza takıldığını ve PayPal Nakit Kart’ın Türkiye’de yakında piyasaya sürüleceğini sizlerle paylaşmıştık.

Bizimle paylaşılan bu kartla birlikte PayPal'ın Türkiye'deki operasyonlarının artarak devam edeceğini söylememiz mümkün.

paypal-nakit-kart

“İnternette, Sokakta, Alışveriş Tek Kartta” sloganıyla tanıtılan kart için hazırlanan sayfada geçirdiğimiz süre içerisinde başvuru ve aktivasyon işleminin yanında, işlem ücretlerine dair bilgilerinde bir değişiklik bulunmuyor. Ancak site şu anda test aşamasında olabilir. O yüzden PayPal resmi lansmanı gerçekleştirmeden başvuru yapmanız doğru olmayacaktır.

Haberde belirttiğimiz üzere gelen PayPal Nakit Kart'ın iş ortakları arasında ininal ve MasterCard ile birlikte TEB de bulunuyor. PayPal bu projeyle Türkiye’deki kullanıcılarının hesaplarında parayı internet dışı alışverişlerde kullanabilmesini ve ATM’lerden çekim yapabilmesinin önünü açmış oldu.

Konuyla ilgili yeniliklerden sizi haberdar etmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.