Üç boyutlu yazıcı sahiplerini ve meraklılarını buluşturan platform 3D Hubs İstanbul'a geliyor

Üç boyutlu yazıcı sahiplerini ve meraklılarını buluşturan platform 3D Hubs İstanbul'a geliyor

Yaklaşık olarak 1 sene önce Amsterdam/Hollanda'da kurulan 3D Hubs'ı, üç boyutlu yazıcısı olanlarla, üç boyutlu olarak bir nesnenin çıktısını almak isteyenleri bir araya getiren bir platform olarak tarif edebiliriz.

Bu yazıda ise size kısaca şirketi tanıtıp Türkiye'ye -ilk etapa İstanbul- açılma süreçlerinden bahsedeceğiz. Sahip olmak istediğiniz üç boyutlu nesneleri platforma yükleyerek -.stl formatında- harita üzerinden seçeceğiniz bir üç boyutlu yazıcı sahibi ile iletişime geçmeniz ve birkaç gün içinde nesneye sahip olmanız mümkün.

Herkesin kolayca üç boyutlu nesnelere sahip olması vizyonuna sahip olan şirket, Avrupa'nın çok sayıda şehrinde aktif olarak yer alıyor. Şu an üç boyutlu yazıcıların yüksek fiyat engeli dolayısıyla herkeste bulunamamasını avantaja dönüştüren 3D Hubs, Avrupa'da büyümesine son olarak Türkiye'yi de ekledi.

3D Hubs'ın İstanbul buluşması 11 Ocak'ta

11 Ocak Cumartesi günü Üsküdar Alemdağ Caddesi'nde bulunan 3Dörtgen'de  3D Hubs açılış etkinliği düzenleniyor. Etkinliğe üç boyutlu yazıcı sahipleri, öğrenciler, geliştiriciler, tasarımcılar ve üç boyutlu yazıcılara merakı olanların katılması bekleniyor.

3D nesnelerle ilgili çeşitli sürprizlerin de olacağı etkinlikle ilgili detayları burada bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.