Twitter 'Promoted Account' reklam modelini mobile taşıyor

Twitter 'Promoted Account' reklam modelini mobile taşıyor

Twitter, ilk defa 2010 yılında devreye aldığı Promoted Account reklam modelini artık mobile de taşıyacağını resmi olarak kendi blogu üzerinden duyurdu.

Promoted Account reklam modeliyle reklamverenlerin Twitter hesapları, bundan böyle mobil üzerinden Twitter kullanıcılarının ana ekranlarına da düşmeye başlayacak. Kısacası Twitter'da takipçi kazanmak için reklam veren markalar, burada Twitter'ı daha çok mobil üzerinden kullanan kitleye de aktif şekilde ulaşmaya başlayacak.

Twitter'ın iOS ve Android versiyonlarında bir süredir teste tabi tuttuğu yeni reklam modeli başarılı sonuç vermişti. Artık Promoted Account'lar da Twitter ana ekranında yerini alacak, kullanıcılar reklamlarını oldukça etkin oldukları ve çoğunlukla pür dikkat okunan yerde görebilecekler.

promoted account twitter

Twitter kullanıcılarının yüzde 76'sı Twitter hesaplarına mobilden de erişebiliyorlar. Böylece Twitter reklamverenlerine ciddi bir reklam modeli sunmuş oluyor. Ayrıca, Twitter yine yayınladığı blog yazısında bir araştırmaya da yer vermiş. Bu araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 72'si gelecekteki alışverişlerine ilişkin bilgileri Twitter'da takip ediyor ve bağlı oldukları markalar üzerinden yapmaya eğilimliler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.