Mobil uygulama üzerinden kuru temizleme hizmeti veren girişim: Washio

Mobil uygulama üzerinden kuru temizleme hizmeti veren girişim: Washio

Şu anda faaliyet göstermekte olan kuru temizleme firmalarının en büyük hizmeti belki de temizletmek istediğiniz kıyafetleri kapınızdan teslim alarak, temizlendikten sonra tekrar kapınıza getirmesi.

Washio da bu alandaki açığı görmüş ve önemli bir girişime imza atmış. Washio'nun mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak, Washio'nun "ninjalar" adını verdiği ekip üyelerini temizletmek istediğiniz kıyafetlerinizi teslim almaları için çağrıyorsunuz.

Kıyafetlerinizi teslim ettikten sonra 24 saat içinde Washio'nun çalışanları kapınıza kıyafetlerinizi geri teslim ediyor ve siz de 24 saat boyunca kuru temizlemeye verdiğiniz kıyafetlerin durumunu uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Kuru temizlemeye vermeniz gereken kıyafetler zaman zaman çok sorun olabiliyor ve gerçekten de süreç sancılı bir hale gelebiliyor. Ancak Washio sayesinde zaman kaybetmeden kıyafetlerinizi evden teslim edip, yeniden evde teslim alabiliyorsunuz. Washio'da minimum sipariş bedeli 20 dolar ve şimdilik sadece ABD'deki bazı kısıtlı bölgelerde çalışmaya başlamış durumda.

Washio'ya Twitter'dan gelen tweetlere bakılırsa, müşteri memnuniyeti inanılmaz boyutlarda. Kuru temizleme siparişini verdiğinizde "ninja" adını taşıyan çalışanlar ellerinde kurabiyelerle çıkıyorlar. Buna bağlı olarak sosyal medya üzerinden müşterilerle duygusal bir bağ kurmayı da başaran Washio, Facebook ve Twitter'da ninja adını verdiği çalışanlarını da tanıtıyor ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken bir marka olmayı başarmış.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.