Yeni servislerini devreye alan Ehil.com'un aylık ticaret hacmi 1 milyon TL'ye ulaştı

Yeni servislerini devreye alan Ehil.com'un aylık ticaret hacmi 1 milyon TL'ye ulaştı

Uzmanlık gerektiren farklı ihtiyaçlar karşısında işinin ehli kişileri pratik bir şekilde bulmaya yardımcı olan Ehil.com yenilenerek büyümesini sürdürüyor. Mart ayında Aslanoba Capital'in 1 milyon dolar yatırım yaptığını duyurduğumuz Ehil.com geçen süre içerisinde önemli bir büyüme yakalamış.

Site bünyesinde hizmet veren firma sayısında 2,5 kat büyüme ile 6000 firmaya ulaşan girişim talep sayısında da yaklaşık aynı oranda artışı yakalayarak günde 200 rakamına ulaşmış.  Günlük  ortalama 30.000 TL ticarete aracılık eden Ehil.com'un açıkladığı rakama göre aylık 1 milyon TL'lik ticaret hacmi var.

Rakamlar açısından başarılı bir grafik sergileyen girişimin yurt dışında kendini ispat etmiş başarılı örnekleri bulunuyor. Yeni tasarım ve özellikleri ile bu çizgiye daha da yakınlaşan Ehil.com  şu ana kadar yaptığı 60.000 işlemi kısa zamanda daha da artıracak görünüyor.ehil-com-fiyat-rehberi

İki yeni özelliği devreye alan ehil.com Fiyat Rehberi ile hizmet ihtiyacı olan tüketicilere, alacakları hizmet hakkında fiyat fikirleri verebiliyor. Site içerisindeki gerçek hizmet talepleri bilgilerinden sağlanan Fiyat Rehberi böylece gerçek ve güncel piyasa fiyatlarını yansıtıyor. Fiyat rehberi bölümü ile kullanıcılar bilgi almak istedikleri hizmet kategorisini seçip ortalama piyasa fiyatlarını görerek alacakları teklifi seçerken daha dikkatli olabiliyor.

Fiyat Rehberi hizmetinin haricinde Acil İhtiyaçlar hizmetini de sunmaya başlayan ehil.com, zaman yönüyle aciliyeti olan kullanıcılara telefon ile veya web sitesi üzerinden ulaşarak sorunun çözümü için hızlı sonuç alabiliyorlar. Bu kullanıcılar için bulundukları yere en uygun ehil firma ile anında eşleştiriliyor ve çözüme kavuşturuluyor.

Çoğu zaman ihtiyacı olan kişi konudan habersiz olduğu için ustayı seçerken zorlanabiliyor. Özellikle hizmet eden firmaların kullanıcılar tarafından yorumlandığı ve oylandığı Ehil.com gibi platformların geniş kullanıcıya ulaşması önemli. Umarım yakın zamanda bu segment daha da büyür ve hizmet veren firmalar fiyat karşılaştırmasından öte ustalık gerektiren işlerde kaliteleri ön plana çıkarlar.

Ehil.com hali hazırdaki istatistiklerini bir infografikte birleştirmiş.

ehil-com-infografik

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.