Özgür Web Teknolojileri Günleri 22-23 Kasım'da dördüncü kez düzenleniyor

Özgür Web Teknolojileri Günleri 22-23 Kasım'da dördüncü kez düzenleniyor

Artık geleneksel hale geldi diyebileceğimiz Özgür Web Teknolojileri Günleri, bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. 22-23 Kasım tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşecek olan etkinlik; Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından organize ediliyor.

Düzenlenmeye başladığı ilk yıldan bu yana özgür web teknolojileri ile ilgilenenlerin buluşması noktası olan etkinliğin bu yılki programına şuradan ulaşabilirsiniz. Bu Cuma ve Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinlik için kayıt olmanıza gerek yok. Kampüse giderek dilediğiniz oturuma dilediğiniz gibi katılabiliyorsunuz.

Programa bakacak olursak; 42 farklı oturum olduğunu görüyoruz. Oldukça yoğun ve doyurucu bir programa sahip olan etkinlikte PostgreSQL, JavaScript kütüphaneleri, Selenium, PHP, Java ve Ruby on Rails gibi çok sayıda konu başlığı ele alınacak. Programda en çok öne çıkan konulardan biri de kuşkusuz scalability yani ölçeklenebilirlik olmuş diyebiliriz.

ozgur-web-teknolojiler-gunleri-afisi

Çok sayıda firmanın da stand açarak katılacağı etkinliğin özellikle Cumartesi günü oldukça kalabalık olacağını tahmin ediyoruz ve özgür yazılımla ilgilenen tüm yazılım severleri etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

Etkinliğin sponsorları arasında GittiGidiyor, Özgür Yazılım AŞ, SadeceHosting, Parkyeri, Bulutfon, Sonsuzdöngü, Valven ve Webbox gibi şirketler yer alıyor. Etkinlik hakkındaki detaylı bilgiye ozgurwebgunleri.com'dan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.