FiftyThree şimdi de Paper ile beraber kullanılabilecek bir kalem üretti: Pencil

FiftyThree şimdi de Paper ile beraber kullanılabilecek bir kalem üretti: Pencil

Paper isimli tasarım ödüllü çizim uygulamasının sahibi olan ABD merkezli FiftyThree, iPad'e Bluetooth ile bağlanarak Paper uygulaması üzerinde kullanılabilen bir kalem üretti.

İnternet üzerinden sipariş verebileceğiniz Pencil isimli kalem, 2 modele sahip. Ahşap olan model 59,95 dolar değerindeyken alüminyum olan diğer model ise 49,95 dolar. İki modelin arasında gövdeleri haricindeki bir diğer fark da küçük bir yapışkan. Bu magnet sayesinde Pencil'ı iPad'in Smart Cover'ıyla beraber taşımak mümkün oluyor.

Pencil'ın en çok öne çıkan özelliği kalemi kullanmaya başladığınızda ekranın üzerine elinizi koyabiliyorsunuz ve iPad'iniz teninizi değil, yalnızca kalemi algılıyor. Ayrıca kalemin üst kısmını da silgi olarak kullanmanız mümkün. Pencil'ın ağırlığı ise ahşap modelde 26, alüminyum modelde de 34 gram kadar. Ayrıca Pencil Paper haricindeki uygulamalarda da standart bir kalem olarak çalışabiliyor.

Bu arada Pencil'ı iPad'inize bağladığınızda uygulama içi satın alma yaptığınızda bile tüm özellikler otomatik olarak açılıyor. Pencil; iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad mini ve yeni model iPad mini'ler ile uyumlu olarak çalışıyor. Son olarak gelelim ürünün şarj durumuna. Yaklaşık 90 dakika içinde şarj olan Pencil, ortalama bir kullanım ile 1 ay dayanıyor.

FiftyThree-Pencil

Ürünün tanıtım sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ne yazık ki şu an Pencil'ı ABD ve Kanada dışında bir ülkeye sipariş edemiyorsunuz. Ürünün fiyatı ise ahşap model için 59,95, alüminyum model içinse 49,95 dolar.

Sizlere aldığı 15 milyon dolarlık yatırımdan da bahsettiğimiz FiftyThree, hatırlarsanız teknoloji üzerine yatırım yapacağını duyurmuştu. Pencil'ı da henüz kullanma şansımız olmasa da beğeni toplaması ve ilgi görmesi muhtemel bir ürün olarak değerlendirebiliriz. FiftyThree Pencil sonrasında da piyasaya yenilikçi ürün ve uygulamalar kazandırmaya devam edecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.