Türkiye'den çok sayıda katılımcı ve konuşmacının bulunduğu NOAH konferansı başladı!

Türkiye'den çok sayıda katılımcı ve konuşmacının bulunduğu NOAH konferansı başladı!

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen NOAH Konferansı bugün başladı.  İki gün sürecek olan etkinlikte internet ve teknoloji alanındaki şirketler yeni girişimler ve değişen/gelişen iş alanları ağırlıklı olarak konuşulacak.

Webrazzi'nin de medya sponsoru olduğu etkinlikte geçmiş yıllara gore çok daha fazla Türkiye’den katılımcının olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’den yaklaşık 50 katılımcının olduğu etkinlikte, konuşmacılar arasında da Türkiye internet pazarının önemli isimleri yer alıyor.

NOAH Advisors kurucusu ve CEO’su Marco Rodzynek’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Kariyer.net CEO’su Yusuf Azoz, Yemeksepeti kurucu ortağı ve CEO’su Nevzat Aydın, Trendyol kurucusu ve CEO'su Demet Mutlu, Peak Games kurucu ortağı ve CSO’su Rina Onur konuşmacılar arasında yer alıyor.

noah-yusuf-azoz-kariyernet2

Kariyer.net’in hedefleri ve Türkiye’de pozisyonuyla ilgili bir sunum yapan Yusuf Azoz, CEO görevine geldiğinde  o dönemki pazara bakışa göre Türkiye’de satış yapacakları tüm şirketlerle çalıştıklarını öğrenmiş, sonrasında servislerini geliştirerek hedef kitlesi olabilecek şirket alanını geliştirdiklerini anlattı.

En yakın rakipleriyle aralarında büyük bir fark olduğunu belirten Azoz, Türkiye’de kayıtlı 2,4 milyon kayıtlı şirket olduğunu bunların 600 biniyle çalışabileceklerini hesapladıklarını ancak şu anda sadece 48.500 şirketle çalıştıklarını belirterek pazardaki boşluğu öne çıkardı.

noah-yusuf-azoz-kariyernet

İş arayanların giderek mobile kaydıklarını belirten Azoz, mobil trafiklerinin giderek arttığını ve artmaya devam edeceklerini inandıklarını belirtti. Bir iş ilan sitesi olmadıklarının üzerine basarak belirten Azoz, bir servis sağlayıcı olduklarını ve şirketlerin işe alım süreçlerinin tamamında platformlarını kullanabileceklerini açıkladı. Şirketlerin kendi sistemlerine entegrasyon yapabildiklerini belirten Azoz, müşterilerinin kendilerine özel müşteri temsilcileri olduğunu paylaştı.

Son olarak odaklanmış şekilde çalışan etkili bir takıma sahip olduklarını belirten Azoz, yakın zamanda Türkiye’de hızlı bir büyüme göstereceklerini belirterek sunumunu sonlandırdı.

Kariyer.net CEO'su Yusuf Azoz'un sunumunu aşağıda bulabilirsiniz.

Türkiye’den internet girişimcilerinin oturumlarını sizler için salondan paylaşmaya devam edeceğiz. Diğer yurtdışı etkinliklerde yaptığımız gibi çok sayıda röportajımız ile NOAH konferansını sizlerler paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.