Mediakraft, Türkiye operasyonuna Ersan Özer ile başlıyor

Mediakraft, Türkiye operasyonuna Ersan Özer ile başlıyor

media-kraft-logo-miniAvrupa'nın en büyük online video içerik yayıncı firmalarından biri olan Mediakraft, Türkiye ofislerinin açılacağını ve servisin Türkiye'de hizmete gireceğini duyurdu.

Daha önce itiraf.com, istanbul.net ve Uzman TV projeleri ile tanıdığımız Ersan Özer, Mediakraft Türkiye'de yönetici ortak olarak şirketin Türkiyedeki faaliyetlerinin başındaki isim olacak. Mediakraft ve operasyonlarından kısaca bahsetmek gerekirse Mediakraft , internet videosu üreten yetenekleri destekleyerek daha fazla izleyiciye ulaşmalarını ve videolarından para kazanmalarını sağlayan bir şirket olarak tanımlayabiliriz. Merkez ofisi Almanya’nın Münih şehrinde olan Mediakraft’ın Köln, Hamburg,Berlin, Amsterdam, Varşova ve yeni kurulacak olan İstanbul ofisi bulunuyor.  Mediakraft ağında bulunan Youtube kanallarında, her ay 20 milyon izleyici 250 milyona yakın video izleniyor.

Amaç Türkiye'den de YouTube yıldızları ortaya çıkartmak

Daha öncesinde Uzman TV ile çeşitli konulardaki video içerikleri kendi altyapısı ile kullanıcılara sunan ve yüksek ziyaretçi/izlenme oranlarına ulaşan bir servis yaratan Ersan Özer şüphesiz öncesinde kazandığı bu deneyim ile Mediakraft Türkiyeye büyük bir güç katacak. Medikraft işbirliği ile ilgili olarak açıklama yapan Özer, kendi videolarını üretenlere, deneyimlerimizden yararlanabilecekleri, diğer yetenekli insanlarla bir araya gelebilecekleri bir ortam sunacaklarını söyledi ve amaçlarının Türkiye'den de YouTube yıldızları ortaya çıkartmak olduğunu aktardı.

Mediakraft Türkiye operasyonlarının başlamasıyla birlikte video üreten bireysel yetenekleri ve video içerikleri olan medya şirketleri ile işbirliğine sonuna kadar açık olduklarını ve kendilerine [email protected] adresinden ulaşabileceklerini aktardılar. Avrupa'da bu denli önemli ve güçlü bir hizmetin Türkiye operasyonuna deneyimli bir isimle açılmasının ekosistem ve video içerik üreten bireysel kişiler ve kurumsal firmalar için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra birçok internet fenomeni yaratmış olan bir ülke olarak Mediakraft'ın içerik açısından sıkıntı çekmeyeceğini bunun yanında içerik üreticilerine kazanç sağlayarak onlara oldukça faydalı olacağı kanaatindeyim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.