TechCrunch Disrupt Europe'ta yer almak isteyen girişimler, işte başvuru formu!

TechCrunch Disrupt Europe'ta yer almak isteyen girişimler, işte başvuru formu!

Sizlere daha önce Webrazzi olarak TechCrunch Disrupt Europe'un ana sponsoru olduğumuzu söylemiştik.

Etkinliğin ana sponsoru olarak hem konferansın açılış günündeki (28 Ekim) partinin ev sahipliğini üstleniyoruz, hem de etkinlik alanında stand açarak çok sayıda yatırımcı ve potansiyel iş ortaklarıyla tanışmak isteyen 10 yerli girişimi etkinlikte ağırlıyoruz.

Kısacası, bu yazının sonunda bulanan formu dolduran ve seçilen 10 yerli girişim TechCrunch Disrupt Europe'ta Webrazzi Turkish Pavilion alanında girişimi ile yer alabilecek.

28-29 Ekim tarihlerinde Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleşecek olan TechCrunch Disrupt Europe, sektörün dünya çapındaki en önemli organizasyonlarından biri konumunda. Disrupt'ın yapısını bilenler için söylemeye gerek yok ama Disrupt'ın odağında girişimlerin kendilerini tanıttıkları stand alanları bulunuyor. Yılda 2 kere New York ve San Francisco'da gerçekleşen organizasyon bu sene ilk defa Avrupa'ya açıldı ve merkez olarak kendisine Berlin'i seçti. Webrazzi olarak biz de 10 yerli girişimin yer alacağı Türkiye'ye özel bir bölüm planladık ve adını da Webrazzi Turkish Pavilion koyduk.

Eğer girişiminizin yurtdışı hedefi varsa TechCrunch Disrupt Europe'taki Webrazzi Turkish Pavilion'da yer almanın önemini sanırım anlatmaya gerek yok. Oldukça fazla sayıda yatırımcı ve potansiyel iş ortaklarınızla tanışabileceğiniz etkinlikte, ayrıca girişiminize uluslararası olarak önemli etkinliklerden birinde de yer alma fırsatı da sunmuş olacaksınız.

tc-disrupt-alani-ornek
Etkinliğin geçtiğimiz serilerinden örnek bir kare

Peki detaylar neler?

Gelelim detaylara. Girişimcilerin vize/pasaport, uçak bileti, konaklama ve diğer tüm ihtiyaçları kendilerine aittir. Biz yalnızca seçilen girişimlere TechCrunch Disrupt Europe'ta yer verip, onların kendilerini en iyi şekilde temsil etmesine yardımcı olmaya çalışacağız.

Seçilen girişimlerin her birinden en fazla 2 kişi Webrazzi aracılığıyla ücretsiz olarak TechCrunch Disrupt Europe'a katılabilecek. Elbette girişiminizden daha fazla kişi organizasyona katılsın isterseniz Webrazzi'ye özel indirimden faydalanarak kendinize ek bilet alabilirsiniz.

Burada en önemli noktanın, Webrazzi Turkish Pavilion'da yer almak olduğunun altını çizmek ve girişimlerin kendilerini çok iyi temsil etmesi gerektiğini özellikle vurgulamak gerekiyor.

Webrazzi ekibi olarak eleme yaparken girişimlerin ürün olarak hazır olmasına, yurtdışı hedeflerinin bulunmasına ve yenilikçi fikirlere dayanmasına özellikle dikkat edeceğiz. Başvuru formunu doldurmanız için ise yalnızca 2 gününüz var: 2 Ekim günü saat 15.00 itibarıyla başvurular sona erecek.

Yukarıda da vurguladığımız gibi özellikle uluslararası hedefi olan ve -başlangıç seviyesinde değil de- büyüme aşamasında olan girişimlerin bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz. Bu arada bu girişimler aynı zamanda 27 Ekim günü düzenlenecek olan Webrazzi Connect: Berlin'e de katılabilecekler.

NOT: Başvuru sona erdi, ilginize teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.