Popüler müzik platformu Spotify'ın Türkiye ekibi belli oldu

Popüler müzik platformu Spotify'ın Türkiye ekibi belli oldu

Uzun süre Türkiye konusunda yapılanması devam eden Spotify'ın Türkiye kadrosu belli oldu. Ne zaman Türkiye pazarına açılacağı henüz belli olmayan Spotify'ın kısa sürede Türkiye'de kullanıma açılacağını düşünebiliriz.

Bugün Deezer'ın da "resmi" olarak açılmasının ardından Türkiye online müzik piyasasının önümüzdeki aylarda çok güzel bir rekabete sahne olacağını söyleyebiliriz.

28 ülkede yayın yapan müzik platformu, 20 milyon şarkı ile dünyanın en büyük müzik platformu olarak kendini lanse ediyor. Spotify'ın Türkiye Direktörlüğüne ise Ergül Çivi getirilirken, İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü ise Gökhan Şahin oldu.

Ergül Çivi - Spotify
Ergül Çivi - Spotify

Daha öncesinde Microsoft Türkiye'de Kıdemli Müşteri Yöneticisi olan Ergül, Microsoft Advertising altında reklam satışından sorumluydu. Gökhan Şahin ise en son Peak Games'te İş Zekası Bölüm Yöneticisi olarak görev yapıyordu.

Spotify tarafından Türkiye lansmanı konusunda henüz net bir tarih paylaşılmadı. Ancak Spotify Türkiye ekibinin ve Spotify'dan bir konuşmacının geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Webrazzi Summit'te olacağını buradan ilk kez sizlerle paylaşalım.  :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.