Parantez.com: Multinet'ten kredi kazandıran sadakat programı

Parantez.com: Multinet'ten kredi kazandıran sadakat programı

Yemek kartı ve ön ödemeli kart işlemlerinde Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Multinet önemli bir  adım atıyor. Multinet'in kullanıcılarına gönderdiği bültenle tanıttığı Parantez.com yeni bir sadakat programı.

Multinet kartı kullanıcıları artık belli yemek ve alışveriş mekanlarında yaptıkları harcamalardan yüzde 50'ye varan oranlarda 'tatlı para' yani Multinet kredisi kazanabilecek.

Sistem şu anda Parentez fırsatlarının geçerli olduğu 600'den fazla noktada geçerli ve şimdiye kadar 5 binden fazla kişi toplamda 3000 TL'ye yakın kredi kazanmış.

parantez multinet

Kısa süre önce iPhone uygulamasını yayınlayan Multinet, henüz Parantez sisteminin mobil bacağını uygulamaya dahil etmemiş. Bu yüzden gittiğiniz kampanyalı mekanı Parantez.com'da bulup 'Bugün Buradayım' diyerek yerinizi işaretlemeniz gerekiyor.

Yani Foursquare'da yapılan 'check-in' mantığının aynısı. Ancak konum yerine kart numarası eşleşmesi kullanılıyor. Elbette mobilde yapılan anlık girişler kadar etkileşim sağlaması zor olsa da zaman içinde mobil uygulamaya bu özelliğin yansıtılacağını düşünebiliriz.

parantez multinet

72 saat içinde kartınıza yüklenen ödül krediler, 20.000’den fazla Multinet üyesi işyerinde harcayabiliyor ve bu harcamalardan da puan kazanabiliyorsunuz. Yani Parantez her gün yaptığınızdan farklı şekilde sadece gittiğiniz mekanı Parantez.com'u işaretleyerek harcamalarınızdan tasarruf edebilirsiniz.

Multinet hakkında biraz daha bilgi vermek gerekirse; 1999 yılında İstanbul'da kurulan Multinet, Fransız Groupe Cheque Dejeuner tarafından 90 milyon dolara satın alınmıştı. Multinet adıyla hizmet vermeye devam şirket, geçtiğimiz aylarda da alternatif ödeme sistemlerinden iPara'yı satın almıştı.

Multinet'in rakibi Ticket Restaurant da daha önce mobil uygulaması ile fırsat işine adım atmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.