Ücretsiz site yapma platformu Jimdo'nun iOS uygulaması yayınladı

Ücretsiz site yapma platformu Jimdo'nun iOS uygulaması yayınladı

Sizlere bu ay başında tanıttığımız ücretsiz ve kolay site oluştuurma platformu Jimdo'nun iOS uygulaması App Store'da yayınlandı.

Jimdo’nun temel işlevlerini mobile taşıyan ücretsiz uygulama çok kısa sürede sitenizi oluşturmanıza imkan tanıyor.

Jimdo'ya webden veya mobilden üye olduktan sonra site sayfalarına yazı, fotoğraf ve fotoğraf galerisi yapabiliyorsunuz. Bu da internetteki varlığını göstermek isteyenler için yeterli bileşenlerin sunulduğu anlamına geliyor.

Kullanışlı bir tasarıma sahip olan uygulamayla hazırladığınız sayfaları sıralayabiliyorsunuz. Hem mobil hem de web arayüzünün görünümünü de uygulama içinde görebiliyorsunuz.

mobil site yapmaÖnemli bir rakam vermek gerekirse; dünya çapında 8 milyondan fazla kullanıcısı olan Jimdo'nun sitelerine yapılan ziyaretlerin yaklaşık yüzde 20'si akıllı telefonlardan, yüzde 9'si de tabletler üzerinden gerçekleşiyormuş.

Şirketin kurucu ortaklarından Fridtjof Detzner de 250 bin civarında kullanıcının uygulama çıkmadan önce, akıllı telefonları veya tabletleriyle Jimdo sitelerini düzenlemeye çalıştıkları belirtiyor ki bu da mobil uygulamanın gerekliliğini doğruluyor.

Sağda ki ekran görüntüsünde de gördüğünüz firrat.jimdo.com gibi bir site oluşturmak için App Store'dan Jimdo uygulamasını indirmeniz yeterli. Yapılacak güncellemelerle uygulamanın daha fazla işleve sahip olacağına da şüphe yok.

Mayıs ayında 12. dil olarak Türkçe sayfalarını açan Jimdo'nun ücretli hesaplarıyla sitenizi web üzerinde daha fazla geliştirebileceğinizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.