İstanbul 26 Ekim'de önemli bir yazılım etkinliğine daha ev sahipliği yapacak: Kod.io

İstanbul 26 Ekim'de önemli bir yazılım etkinliğine daha ev sahipliği yapacak: Kod.io

26 Ekim 2013 tarihinde İstanbul'da yazılım geliştiriciler için önemli bir etkinlik düzenleniyor: Kod.io.

Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi, Koç Üniversitesi Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörlüğü ve webBox.io firmasının düzenlediği etkinlikte, Webrazzi olarak biz de medya sponsoru olarak yer alıyoruz.

Tamamen yazılım geliştirme odağında düzenlenen etkinlikte, yurtiçi ve yurtdışından önemli konuklar yer alıyor. Yabancı konuklar arasında belki de en çok dikkat çeken isim Heroku'nun Mobile Lead'i Mattt Thompson. Mattt aynı zamanda, iOS ve OSX platformları için geliştirdiği AFNetworking isimli kütüphane ile de tanınıyor. Yabancı konuklardan bir diğeri Ruby dünyasının çok yakından tanıdığı, aynı zamanda Sinatra isimli framework'ün de yazarı konumunda olan Blake Mizerany.

Etkinliğin bir diğer yabancı konuğu ise Google'ın geliştirdiği Go dilinin ana geliştiricilerden biri olan Andrew Gerrand. Etkinlikte sizlere daha önce Webrazzi'de sık sık bahsettiğimiz Koding'in kurucu ortaklarından Sinan Yaşar ve yazılım geliştiricilerden Cihan Okyay da birer konuşma yapacak. Kod.io'da sunum yapacak diğer isimler ise: Mark Bates, Joshua Ballanco, Barış Daylık ve Taylan Pince. Kod.io'nun programı ve konuşmacılarının tamamı henüz açıklanmış değil.

kodio-etkinligi

Kod.io ücretli bir etkinlik olacak. biletino.com üzerinden satılan biletler, iki ayrı kategoriye ayrılıyor: Standart ve Exclusive. Standart bilete 30 TL karşılığında sahip olabilen konuklar; tüm konuşmalara katılmanın yanı sıra öğle yemeği ve içecek ikramlarından da faydalanabiliyor. 90 TL değerindeki Exclusive biletin ise tek farkı etkinlik gecesinde yabancı konuklarında katılımıyla düzenlenecek olan After Party Dinner'a katılmayı mümkün kılması.

Modern programlama teknolojileri ile ilgilenen herkesin bu etkinlikte birbirleri ile benzer işler yapan kişilerle zaman geçirmekten ve yeni bilgiler öğrenmekten memnun kalacaklarını tahmin ediyoruz. Son olarak bir kez daha İstanbul'da yaşayan ya da İstanbul'a gelebilecek olan Türkiye'deki tüm yazılımcılara Kod.io'ya katılmalarını tavsiye ediyoruz.

Kod.io'ya sponsor olmak içinse ekiple [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz. Etkinlikle ilgili tüm son dakika haberleri için de Twitter hesabını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.