Ark Mail uygulamasıyla e-posta üzerinden sosyalleşip yeni kişiler keşfedebileceksiniz

Ark Mail uygulamasıyla e-posta üzerinden sosyalleşip yeni kişiler keşfedebileceksiniz

Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte telefonlarda kullanılan e-posta uygulamaları da kullanıcılar için önemli bir konu haline geldi. Son dönemde e-posta uygulamaları alanında dikkat çeken girişimlerden bir tanesi de Ark Mail.

Ark tarafından geliştirilen Ark Mail'in  yatırımcıları oldukça dikkat çekici isimler. Toplam $5.25 milyon dolar yatırım alan şirketin 2. tur'da aldığı 5 milyon dolarlık yatırımı yapan fonların arasında Felicis Ventures, Andreessen Horowitz, Intel Capital, Salesforce gibi sektörde çok önemli konumlarda bulunan 14 fon yer alıyor.

Ark Mail'in tasarımında ilk olarak sadelik dikkat çekiyor. Yahoo, Gmail ve Hotmail hesaplarınızla giriş yaptıktan sonra uygulama, e-postalarınızı analiz ederek otomatik olarak oluşturduğunuz klasör ve etiketlere göre e-postalarınızı listeliyor.

Screen Shot 2013-09-12 at 12.24.38

Ark Mail'in özellikleri arasında, en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de e-posta üzerinden sosyalleşmek. Size e-posta gönderen kullanıcıların FacebookTwitterLinkedinGoogle+YoutubeInstagramFoursquare ve daha birçok adresi posta bilgisinde yer alıyor ve posta kutunuzdan ayrılmadan ilgili kişi veya kurumun sosyal ağlardaki profillerine ulaşabiliyorsunuz.

Birçok kullanıcı için önemli bir özellik olan ''geri alma'' özelliği Ark Mail'de standart özellikler arasında geliyor. Gönderdiğiniz bir e-postadan ''click to undo'' seçeneği ile hatalı veya eksik olarak yolladığınız e-postaları geri alabiliyorsunuz. Bunun yanında ana ekrandaki e-postalar üzerinde işlem yapabilmek Ark Mail ile oldukça kolay. Tek bir aksiyonla o e-postayı silebilir, arşivleyebilir, okundu/okunmadı olarak işaretleyebilir veya istediğiniz bir klasöre taşıyarak etiketleyebilirsiniz.

Ark Mail'in seed yatırımı ve 2. tur yatırımını gerçekleştirenler arasında çok önemli kişi ve şirketler yer alıyor bunun yanında şirketin gelecek vaat eden bir uygulama geliştirdiğini düşünüyoruz. Ark Mail'in iOS versiyonunu buradan Android versiyonunu buradan indirerek deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.