Facebook ekibi özel workshop programıyla Webrazzi Summit'te!

Facebook ekibi özel workshop programıyla Webrazzi Summit'te!

25 Eylül'de Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenecek olan Webrazzi Summit'te geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Facebook workshopları olacak. Facebook İrlanda'da Türkiye ile ilgilenen ekibin yapacağı workshoplarda Facebook reklam araçlarıyla performans pazarlaması konusu derinlemesine örnekleriyle konuşulacak.

Yaklaşık 2 saat sürecek olan workshop programında, Facebook ekibi performans pazarlaması kullanılabilecek araçları ve yapılmış projeleri anlatacak. Sonrasında yine Facebook ekibinin yöneteceği ve müşterilerinin bulunacağı bir panelle devam edecek olan programda son olarak Facebook Reklam API'si üzerine kurgulanmış reklam araçları yerel partnerlerle birlikte tanıtılacak.

Webrazzi Summit biletlerinizi halen almadıysanız kaydınızı yaptırabilirsiniz. 

Geçmiş yıllarda çok fazla ilgi gören ve salonların yetmediği workshopa bu yıl da ilginin yoğun olacağını tahmin ediyoruz. Neyse ki bu yıl paralel oturumları gerçekleştireceğimiz salonlarımız geçen yıllardaki salonların neredeyse iki katı. :)

Aşağıda workshop programının detaylarını ve ekip tarafından gönderilen oturumların İngilizce başlıklarını paylaştık.

Topic: Performance marketing on Facebook and tools for scale and success

Content:
  • Facebook's performance marketing narrative and case studies (presented by the FB team) including a short introduction to the PMD ecosystem.
  • Client panel on performance marketing and how ad technology (such as PMDs and measurement technology) contribute to success.
  • Showcase of tools built on top of Facebook's Ads API from 3-4 local/international partners.

Toplam 2 saat sürecek olan ve Webrazzi Summit kapsamında gerçekleşecek olan Facebook workshoplarına katılmak için haliyle önce Webrazzi Summit katılımıcısı olmanız gerekiyor. Biletinizi zaten aldığınızı düşünüyoruz, ama eğer henüz almadıysanız buradan daha fazla gecikmeden kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.