Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek olan Agile Turkey Summit 2013, 27 Eylül'de düzenleniyor [İndirim Kodu]

Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek olan Agile Turkey Summit 2013, 27 Eylül'de düzenleniyor [İndirim Kodu]

Etkinliğini tüm dünyada kanıtlamış olan bir yazılım geliştirme methodu olan agile yani çevik yazılım, dünya genelinde oldukça popüler ve sıkça üzerinde konuşulan bir konu başlığı.

Kar amacı gütmeyen Agile Turkey topluluğu; agile yaklaşımları uygulayan dünyanın önde gelen şirketlerinden profesyonelleri ve konusunda uzmanlaşmış konuşmacıları İstanbul'da bir araya getiriyor. Bizim de medya sponsorlarından biri olduğumuz Agile Turkey Summit 2013 etkinliği, 27 Eylül Cuma günü Mövenpick Hotel/İstanbul'da düzenlenecek.

Yazılım geliştirme sürecinde uzun vadeli planlar yapıp harfi harfine o planlara uymaktansa daha esnek hareket etmek ve gelişmelere göre sık aralıklarla yeni versiyonlar yayınlamaya dayalı olan agile/çevik yazılım kavramı; altında çok sayıda uzmanlık alanı ile detaylı konu başlıkları barındırıyor. Kısaca agile yazılım kavramı için yazılım geliştirme süreci yaşayan tüm şirketlerin ilgisini çeken bir yazılım metodolojisi tarifini yapabiliriz.

Agile Turkey Summit 2013; sadece Türkiye içinde değil yakın coğrafyalarda da zengin içeriği ve önemli konuklarıyla dikkat çekiyor. Etkinlikte; Salesforce.com, ING Bank, IBM ve Avea gibi şirketlerin yetkilileri konuşmacı olarak yer alıyor. Programın tamamına ise şuradan ulaşabilirsiniz.

agile-summit-konusmacilar

Webrazzi okuyucuları için indirim fırsatı

AgileTalks seminerler dizisi, aylık kafe toplantıları, Agile Buluşmalar etkinlikleri ve son 2 senedir gerçekleştirilen Türkiye’de Yazılım Üretkenliği Raporu çalışmalarını yürütmekte olan Agile Turkey ekibi ile konuştuğumuzda kendileri Agile Turkey Summit 2013 için şunları söylediler: "Agile Turkey, kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak, etkinliği tüm dünyada kanıtlanmış olan Agile yazılım geliştirme yaklaşımlarının ülkemizde de kullanımının yaygınlaştırılarak, ülkemiz bilişim sektörünün uluslararası standartlara ulaşmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır."

Etkinliğin katılım bedeli 590 dolardan başlıyor ancak akademik ve grup indirimleri bulunuyor. Webrazzi okuyucularına özel olan yüzde 30 düzeyindeki indirimden yararlanmak için ise aşağıdaki promosyon kodlarını kullanabilirsiniz:

  • Webrazzi-WO4OBAE7
  • Webrazzi-SSYYUP1C
  • Webrazzi-RWAHMQBP
  • Webrazzi-PIJB3TDJ
  • Webrazzi-OEK5QTXJ
  • Webrazzi-NZJZM7GK
  • Webrazzi-NZHAY39N
  • Webrazzi-INEUWXCE
  • Webrazzi-G6HS1XFB
  • Webrazzi-AAARDBQT
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.