Sopsy Aslanoba Capital'den 1 milyon dolar yatırım aldı

Sopsy Aslanoba Capital'den 1 milyon dolar yatırım aldı

Siz Webrazzi okuyucularına daha önce birçok kez haber yaptığımız Sopsy, Aslanoba Capital'den 1 milyon dolar yatırım aldı.

Webrazzi Startup’13 konferansımızın Demorazzi bölümünde sahnede olan Sopsy, son olarak 30-31 Ekim tarihlerinde Dublin'de düzenlenecek olan Web Summit 2013 kapsamında Türkiye'den seçilen girişimlerden biri olan Sopsy, Temmuz ayında da mobil uyumluluğunu tamamlamıştı.

Yapılan açıklamaya göre Sopsy'nin yatırım sonrası öncelikli amacı bugüne kadar açılan mağazaların aktif kalmasını sağlamak ve internetten şimdiye kadar uzak durmuş milyonlarca insanın kendi alışveriş sitesine sahip olmasını sağlamak.

sopsy-ekibi-yatirim

Yatırımla ilgili hisse detayları açıklanmadığı için Sopsy'nin ne kadar değerlemeye ulaştığını henüz bilemiyoruz. Ancak açılışının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen önemli adımlar atan şirketin; bu yatırımla beraber geniş bir tanıtım ve pazarlama bütçesine kavuşacağını söyleyebiliriz. Kuşkusuz Sopsy'nin bu bütçesi ne ölçüde başarılı kullanacağı şirketin geleceği için oldukça kritik bir öneme sahip.

Turkcell sponsorluğunda 1 yıl ücretsiz alışveriş sitesi

Ayrıca Turkcell aboneleri, Sopsy üzerinde 1 yıl için geçerli olmak üzere ücretsiz bir şekilde alışveriş sitesi açabiliyorlar. Bu fırsattan yararlanmak için 2222'ye "sopsy" yazıp göndermek ve gelen kodu Sopsy'nin ayarlar sayfasına girmek yeterli.

Sopsy yatırımıyla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.