İninal, Trendyol'a özel ön ödemeli kartlarını duyurdu

İninal, Trendyol'a özel ön ödemeli kartlarını duyurdu

2012 yılının Aralık ayında hayata geçen, ilk olarak Webrazzi Ödeme Sistemleri konferansımızda duyurusu yapılan ininal, son olarak Aslanoba Capital'den yatırım almıştı.

Şirket kısa bir süre önce ise Trendyol'a özel ön ödemeli kartlarını duyurdu. 5 TL karşılığında satın alınabilen Trendyol'a özel ön ödemeli kartlara ile normal bir kredi kartı ile yapılabilecek olan tüm işlemler yapılabiliyor.

Trendyol kartı kullanmanın bir diğer avantajı ise belki bir süre sonra yayına alınabilecek olan özel fırsatlar ve indirimler olabilir. Bu şekilde bir kullanımla Trendyol kartlar, bir çeşit müşteri sadakat kartı haline de dönüştürülebilir.

trendyol-ininal-on-demeli-kart

Migros, M-Jet veya Tansaş'lardan edinebileceğiniz Trendyol ön ödemeli kartlara aynı noktalardan veya PTT şubelerinde bakiye yükleyebilirsiniz.

İş modeli dolayısıyla Trendyol gibi işbirliktelerine oldukça açık olan ininal, şu an 4 binin üzerinde anlaşmalı iş yerine sahip. Şirketin Trendyol'dan sonra başka firmalar ile de benzer işbirliklerine gideceğini tahmin edebiliriz.

Son olarak kaçıranlar için ininal'ın Webrazzi'ye özel ön ödemeli kartları hakkında Arda Kutsal'ın attığı tweet'i hatırlatalım. Konuyla ilgili yakın zamanda içinde resmi açıklama da gelebilir. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.