Ön ödemeli alışveriş kartı İninal, Ödeme Sistemleri 12'de duyuruldu

Ön ödemeli alışveriş kartı İninal, Ödeme Sistemleri 12'de duyuruldu

İnternet üzerinden alışveriş giderek yaygınlaşıyor. Fakat bu sırada kredi kartını internet üzerinde kullanmak konusunda çekinceleri olan kullanıcılar için farklı seçenekler de ortaya çıkmaya başlıyor. Bunlardan biri de ilk kez Webrazzi Ödeme Sistemleri'12 konferansında Ahmet Işık tarafından lansmanı yapılan “ininal”.

Ön ödemeli “ininal” sayesinde bankacılık sistemi dışında kalan ve kredi kartlarını internet üzerinde kullanmak konusunda duyarlı olan kullanıcılara internetten alışveriş yapma imkanı sunan bir ön ödemeli kart.

MasterCard, Provus ve ING Bank iş birliği ile hayata geçirilen “ininal” ön ödemeli kart özelliği dışında indirimli alışveriş imkanı da sunuyor. Danışma kurulunda ise Türkiye’nin internet ekosistemindeki pek çok önemli isim yer alıyor.

PTT ve Samsung mağazalarında 25 TL ile 300 TL arasında yükleme yapılabilen karta aylık 1 TL tutma ücreti ödenerek 5 TL karşılığında sahip olunabiliyor.

ininal

İninal Genel Müdürü Ahmet Işık 2014 yılı için kart hedefinin 1 milyon olduğunu söylüyor. İninal’ın sadece Türkiye’den değil, global marka işbilirliklerinin de olacağını düşündüğümüzde 1 yıl içerisinde bu hedefe ulaşmak mümkün gibi görünüyor.

İninal ile ilgili dikkat çeken diğer bir nokta ise oldukça önemli isimlerin yer aldığı danışma kurulu. İşte danışma kurulunda yer alan isimler:

Ali Dağlı (GP Bullhound), Arda Kutsal (Webrazzi), Bora Uygun (Bucketz), Ercüment Erdem (Bilginet / ETICAD), Selim Canbazoğlu (Bilginet), Burak Günsev (Wanda Digital), Celik Ören (Benim Mağazam), Fatih Dağıstanlı (Boogy Event Company), Fırat Kalsın (Dünya Invest), Fırat Kasapoğlu (The Partners), Mete Bayrak (Motiwe), Nevzat Aydın (Yemeksepeti) ve Sina Afra (Markafoni).

Ön ödemeli kart özellikleri yanı sıra hediye kartı olarak da kullanılabilen, ininal ile ilgili aldığımız bilgilere göre sezonsal ve dönemsel kampanyalar sayesinde indirim fırsatları sunulacak ve alışveriş merkezleri iş birlikleri gibi pek çok yeni özellik de zaman içerisinde eklenecek. Hatta aldığımız duyumlara göre ilk anlaşmalardan biri de Migros ile gerçekleşmiş...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.