Turkuvaz Medya Grubu online seri ilan pazarına GelBuldum.com ile girmeye hazırlanıyor [Test yayınından ilk görüntüler]

Turkuvaz Medya Grubu online seri ilan pazarına GelBuldum.com ile girmeye hazırlanıyor [Test yayınından ilk görüntüler]

Türkiye'de online seri ilan pazarı dikkat çeken ve hızlı büyüyen alanlar arasında yer alıyor. Bu alanda hizmet veren öncü şirketlere yakından baktığımızda devam eden hızlı büyümenin cirolara da etkisinin olduğunu görebiliyoruz. Diğer taraftan uluslararası yatırım fonlarının da online seri ilan servislerine ilgisini çok yakından gözlemliyoruz.

Durum böyle olunca Turkuvaz Medya gibi dijitali ana hedefleri arasına alan bir grubunun online seri ilan pazarına giriş yapmaya hazırlanması çok da sürpriz olmuyor. Sektördeki kaynaklarımızdan aldığımız duyumlara göre halen çalışmaları süren online seri ilan sitesi için geri sayım başlamış, şu anda kapalı olan sitenin ismi ise GelBuldum.com olacakmış. Kaynaklarımızdan bize gelen bilgiler arasında bir de projenin test linki bulunuyor. Çok büyük olasılıkla kısa süre sonra yayından kalkacak test yayınına göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

GelBuldum-home

Haberi hazırlarken hızlı olmaya çalıştığımız için detaylı araştırma yapma fırsatımız olmadı. Bu sebeple de test linkinde ve paylaştığımız ekran görüntülerinde İngilizce olan birçok bölümün altında yatan sebebin ne olduğunu bilemiyoruz. Hazır bir yazılım paketi kullanılmış olabileceği gibi, geliştirici ekibin test süreci tercihi ya da yurtdışından bir geliştirici kadro ile çalışılmış olması ihtimaller arasında yer alıyor. Sizler nasıl olsa yorumlarda gerekli tespitleri yapacaksınızdır diye tahmin ediyorum.

GelBuldum-oto

Test linkinde dikkatimi çeken önemli noktalardan bir diğeri de GelBuldum.com'un emlak, araba gibi seri ilan pazarının öncü kategorilerinin yanı sıra, iş ianlarına da yer verecek gibi görünmesi. Menüde yer alan "Career" bölümü test aşamasında mı kalacak yoksa GelBuldum.com'un hedefinde iş ilanları da mı olacak, bunu da önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

GelBuldum-emlak

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi kaynaklarımız tarafından test linki Webrazzi ile paylaşıldığı anda bu haberi yayına hazırladık. Bu sebeple de henüz Turkuvaz Medya Grubu'ndan kontaklarımızla proje detaylarını konuşma fırsatımız olmadı. Kısa süre içinde GelBuldum.com ile ilgili detaylı bilgileri alacağımızı ve birinci ağızdan sizlerle projenin yol haritasını paylaşabileceğimizi düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.