MoraLabs'ın interaktif çocuk kitabı Keloğlan, App Store ve Google Play'de yerini aldı

MoraLabs'ın interaktif çocuk kitabı Keloğlan, App Store ve Google Play'de yerini aldı

Sizlere geçen ay tanıttığımız Ankara Bilkent Cybark’ta geliştirdiği mobil uygulamalarla dünyaya açılma hedefindeki MoraLabs, bir süredir üzerinde çalıştığı çocuklara yönelik interaktif uygulamalarını yayına aldı.

2013 yılı başında kurulan MoraLabs'ın geliştirdiği ilk interaktif çocuk kitabının adı; Keloğlan ve Kuyudaki Dev. Uygulamada çeşitli animasyonlarla desteklenen sesli bir hikaye ve 4 farklı oyun bir arada sunuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Google Play, AppStore ve Turkcell TMarket'te yayına giren uygulamanın ücretli sürümleri* iOS için iki (normal, HD), Android için ise tek bir sürüm şeklinde yayında. Ücretsiz iOS ve Android uygulamaları ise deneme uygulaması özelliği taşıyor.

MoraLabs'ın yazılım tarafında özel karakterler geliştirmesinin yanında özel seslendirmeler de yaptığını daha önce paylaşmıştık. İnteraktif uygulama yayına girdikten sonra kendi kategorisinde hızlı bir yükselişe geçmiş ama Keloğlan ve Kuyudaki Dev'in akıllı telefonlardan ziyade tabletlerde daha tatmin edici olacağını söyleyebilirim.

Keloğlan hikayeleri yerel bir içerik olsa da MoraLabs'ın kurucularından Kamer Kemerkaya, İngilizce seslendirmelerinde hazırlandığını bizimle paylaştı. Yani yine küresel bir hedefle yola çıkılmış. Ancak pek de fazla ilgi göreceğini düşünmediğimi söyleyebilirim.

Son olarak MoraLabs'ın Run Monster Run adıyla 3. oyununu piyasa sunacağını da paylaşalım. Bu oyundan sonra MoraLabs'ın büyüme stratejisini doğru şekilde yönlendirmesi gerekecek. Oyunlarla ilgili geri dönüşlerinizi paylaşmanız MoraLabs için faydalı olacaktır.

*iOS için şu bedava indirme kodlarını kullanabilirsiniz;

PTEKTT66ATJW 6XMRK66YEPR9 XTXWEEWRLWJN 7PMXMJ6MHWXM NF9RH3M4TEAX

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.