TTNET Ödeme servisiyle satın aldığınız sanal ürünleri faturanıza yansıtıyor

TTNET Ödeme servisiyle satın aldığınız sanal ürünleri faturanıza yansıtıyor

TTNET bugün yaptığı açıklamayla internet üzerinden gerçekleştirilen sanal ürün satın alınmalarının ödemesini TTNET faturalarına yansıtan ödeme servisini duyurdu.

TTNET Ödeme ismindeki servisle ayda en fazla 100 TL'lik ödeme yapılabiliyor. Yapılan alışverişte servisin kullanımı için ekstra bir ücret ise eklenmiyor. Gönderilen onay SMS'lerinden de herhangi bir ücret alınmayacağı paylaşılmış.

TTNET'in iş ortağı olarak 3Pay, Mobilepax, Neomobile ve PayByMe ile çalıştığı ödeme servisi, bu altyapıları kullanan internet site ve uygulamalarında kullanılabilecek.

TTNET Ödeme sayfasından daha fazla detayın öğrenilebileceği servisin 100 TL'lik aylık limiti oldukça düşük olmasına rağmen bir kısım kullanıcı için kısıtlayıcı etkisi kullanışlı bile olacaktır. Fiziksel ürün satın almasına kapalı olduğu Sıkça Sorulan Sorular bölümünde paylaşılan servis, ağırlıklı olarak online oyunlarda sanal ürün satın almasında kullanılması planlanmış gibi görünüyor.

TTNET'in bu projedeki iş ortaklarına baktığımızda da online oyun tarafında kullanılan popüler ödeme servislerini görebiliyoruz. Oyun alanında yaptığı projelerle bu alana yakınlığı ile bilinen TTNET'in yine bu alana yönelik olan servisinin belli bir kullanıcı kitlesini yakalayacağını varsayabiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.