Apple meraklıları için PupaTV, Kumanda TV altyapısıyla yayında

Apple meraklıları için PupaTV, Kumanda TV altyapısıyla yayında

İnternette video tüketimi arttırkça kaliteli internet yapımlarının da sayısı artıyor. Geçmiş yıllarda bu amaçla kurulan pekçok girişim bir süre devam edip kapansa da her zaman yeniden deneyenlerin olduğunu söyleyebiliriz.

Kumanda TV de bu alandaki yeni bir girişim. Nisan 2012'de kurulan Kumanda TV, 1 yıl içinde hayata geçirdiği 10 program ile kendisini yeni nesil bir internet televizyonu olarak tanımlıyor. Bu yazıya sebep olan program ise Apple'ın resmi bayilerinden olan (premium reseller) Pupa için yaptıkları yeni program.

Pupa TV, Apple meraklıları için hazırlanan ilk bölümüyle  yayına başlamış. Pupa, Apple kullanıcıları ve meraklılarına doğrudan bilgi aktarımı yapmak ve yeni ürünleri birinci elden tanıtmak için PupaTV'ye yeşil ışık yakmış.

Ceyla Büyükuzun'un sunduğu programın ilk bölümü, Apple'ın kurucu ortağı Steve Jobs'un hayatını atan Jobs filminin tanıtımıyla başlıyor. iOS7'deki yeniliklerle devam eden program son olarak yeni MacBook Air'in tanıtımıyla sona eriyor. Yeni bölümlerde daha detaylı tanıtımlar yapılacağını öğrendiğimiz program, Apple meraklıları için güzel bir yayın olabilir.

Kumanda TV'ye dönecek olursak Aren Arda Kaya ve Yusuf Kasuto tarafından kurulan girişim Pupa ile 12 bölümlük bir anlaşma yapmış. Kumanda TV'de video reklamlar sağlayacakları gelirler henüz yeterli olmayacağı düşünülerek kullanılmamış onun yerine girişim Pupa TV gibi özel projelerde prodüksiyon hizmeti sağlıyorlar.

Yakında canlı yayınlara da başlayacağını öğrendiğimiz Kumanda TV'de şu anda yayında olan programlardan mobil uygulamaların incelendiği App ve bilişim hukuku alanında çeşitli konularda yayın yapan Ara Karar da ilginizi çekebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.