Deloitte, Webrazzi PRO veri ortağı oldu

Yaklaşık 3 ay önce yayına giren Webrazzi PRO için Webrazzi'nin "bilgi merkezi" olarak konumlandırdığı bir alt servisi diyebiliriz.

Webrazzi PRO 3 aylık bir sürede yüzlerce üyeye ulaştı. Türkiye ve hatta yurtdışından oldukça önemli şirketlerin kullandığı Webrazzi PRO'da şu an 500'ün üzerinde grafik bulunuyor. Grafiklere ek olarak sektör profesyonelleri için özel olarak hazırlanmış notlar da Webrazzi PRO içerisinde sizleri bekliyor.

Deloitte ise 140'a yakın ülkede 150 bini aşkın çalışan sayısıyla faaliyet gösteren dünyanın en büyük araştırma ve denetim firmalarından biri. ABD merkezli şirket Deloitte Türkiye olarak ülkemizde de 1986 yılından itibaren müşterilerine hizmet veriyor. Şirketin Türkiye'deki çalışan sayısıysa 1000 kişiye yakın.

Webrazzi PRO’nun veri ortaklarından biri de Deloitte

Webrazzi PRO'da yer alan verilerin bir kısmı veri ortaklarımız tarafından sağlanıyor. Bu verilerin de bir bölümü halka açık olmayan verilere Webrazzi PRO'da ulaşabilmeniz anlamına geliyor. Örneğin mobil reklam alanında Mobilike, e-ticaret konusunda akakce.com, sosyal medya için Monitera ve medya sektörü için de Nielsen gibi önemli isimler şu an Webrazzi PRO'nun veri ortağı durumunda. Tüm listeye şuradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızın konusu ise yaklaşık 1 ay önce Webrazzi PRO'da veri ortağı olan, dünyanın en önemli araştırma şirketlerden Deloitte. Şu an Webrazzi PRO'da 30'un üzerinde grafiğin kaynağı olan Deloitte'a ait 2 grafiği aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Deloitte yaptığı araştırmada iletişim ve bilişim sektörü profesyonellerine sektörlerinin zayıf yanlarını sordu. 2012 yılının Şubat ayında gerçekleşen araştırmanın sonuçları şu şekilde:

turkiyedeki_bilgi_teknolojileri_sektorunun_zayif_yanlari Türkiye'deki Bilgi Teknolojileri Sekörü'nün zayıf yanları (Deloitte)

turkiyedeki_iletisim_sektorunun_zayif_yanlari_b Türkiye'deki İletişim Sektörü'nün zayıf yanları (Deloitte)

Webrazzi PRO bünyesine çok değerli veri ortakları katmaya devam edeceğiz. Siz de günden güne güçlenen Webrazzi PRO'da yer almak istiyorsanız bireysel ve kurumsal paketleri şuradan inceleyebilirsiniz. Webrazzi PRO ile ilgili herhangi bir konuda bize ulaşmak için ise pro (at) webrazzi (nokta) com e-posta adresini kullanmanız mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.