Aslanoba Capital'den yeni nesil e-posta istemcisi MailMag'e 580 bin dolar yatırım geldi

Aslanoba Capital'den yeni nesil e-posta istemcisi MailMag'e 580 bin dolar yatırım geldi

Aslanoba Capital yatırımlarına son hız devam ediyor. Bu seferki yatırımın diğerlerinden farkı ise Aslanoba'nın henüz geliştirme aşamasındaki bir projeye yatırım yapmış olması. Tablet ve mobil cihazlar için e-posta okuma ve yönetme deneyimini zenginleştirmek isteyen bir uygulama olan MailMag'e Aslanoba Capital 580 bin dolar yatırım yaptı.

Yapılan yatırımın karşılığı olarak Aslanoba Capital şirkete %25 ortak olmuş ve buna göre projenin değeri şimdiden 2.320 milyon dolar seviyesine ulaşmış. 2-3 hafta içerisinden private betaya çıkacak olan uygulamanın Ağustos ortasında ise App Store'da yerini alması planlanıyor.

MailMag'in kurucularına baktığımızda ise Agency Look kurucu ortakları Kıvanç Açıkgöz ve Arda Karakaya, Dudes Division kurucu ortağı Mert Alemdar, Doğan Aktı yer alıyor.

Şu anda 4 kişilik bir ekibe sahip olan MailMag'te kurucu ortaklardan Kıvanç Açıkgöz CEO, Doğan Aktı ise CTO görevlerini üstlenmiş. İlk hedef olarak iPad'i seçen MailMag, sonrasında sırasıyla Android ve iPhone kullanıcılarına sunulacak. Uygulamanın diğer platformlar için geliştirilmesi amacıyla önümüzdeki dönemde ekibe 3 kişinin daha eklenmesi de planlar arasında.

Uygulamayı Flipboard'un e-posta versiyonu olarak tanımlayan ekip, tablet ve akıllı telefonlarda e-posta okumayı daha keyifli ve kolay bir hale getirmeyi amaçlıyor.

MailMag açıkcası bize yayına girmesini takiben uzun bekleme listeleri ile dünyada adından yoğun şekilde söz ettiren e-posta uygulaması Mailbox'u hatırlattı. Siz de hatırlarsanız, uygulama App Store'da yayına girmiş ve daha haftalar olmadan yüzbinlerce kişi bekleme listesinde yerini almıştı. Sonrasında ise daha sektördeki etkisi geçmeden Dropbox tarafından satın alınmıştı.

Eğer Türkiye internet ekosisteminde örneklerine fazla rastlamadığımız türden olan MailMag uygulamasının bekleme listesine katılmak isterseniz www.mailmagapp.com adresinden e-posta adresinizle kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.