Facebook yeni ürün lansmanı [Canlı(ydı)]

Facebook yeni ürününü tanıtacağı basın etkinliği Türkiye saatiyle 20:00'da başlıyor. Kimsenin açıklanacak yeni ürün hakkında bir bilgisinin olmadığı etkinlik, herkes için bir süpriz niteliği taşıyor.
Facebook yeni ürün lansmanı [Canlı(ydı)]

Facebook Facebook yeni ürününü tanıtacağı basın etkinliği Türkiye saatiyle 20:00'da başlıyor. Kimsenin açıklanacak yeni ürün hakkında bir bilgisinin olmadığı etkinlik, herkes için bir süpriz niteliği taşıyor.

Etkinliğin canlı yayınını yazının devamında izleyebilirsiniz ayrıca sizin için canlı olarak tüm önemli detayları da blogluyoruz. Yani, hem canlı yayını izleyebilir hem de sizin için yazdığımız önemli detayları okuyabilirsiniz.

Güncelleme 1: Etkinliğin canlı yayını sonra erdi ama şu anda soru-cevap bölümü devam ediyor ve sizler için canlı bloglamaya devam ediyoruz.

Güncelleme 2: Facebook'un Instagram'a video özelliğini dahil ettiğini açıkladığı etkinliğinin videosunu aşağıda paylaşıyoruz, izleyebilirsiniz. Ayrıca etkinlik boyunca sizler için yazdığımız özet bilgileri de yazının devamında okuyabilirsiniz. Canlı yayından farklı olarak yayın dışında gerçekleşen soru-cevap bölümüne ait notlarımız da bu bölümde mevcut.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.