Web Summit Türkiye'den girişimleri bekliyor

İnternet konusunda Avrupa'nın en önemli etkinliklerinden biri olan Web Summit, bu yıl da 30-31 Ekim tarihlerinden Dublin'de düzenlenecek. Webrazzi'nin bu yıl da medya sponsoru olduğu etkinlik her ülkeden girişimcileri bekliyor.

Bu hafta başında açılan başvurular Cuma gününe kadar devam edecek. Yani başvurmayı düşünen girişimcilerin ellerini çabuk tutması gerekiyor. Seçilen girişimcilere ücretsiz stand alanı verecek olan Web Summit'te girişimcilerin normal fiyattan iki adet bilet almaları gerekiyor.

Geçtiğimiz yıl Google Ventures, Atomico, Accel Partners, Andreessen Horowitz gibi dünyanın önemli yatırım şirketlerinin katıldığı etkinlikte girişimciler için kendilerini gösterme şansı yakalayacak. 

Evernote CEO'su Phil Libin, Wordpress kurucu Matt Mullenweg, Google Ventures'tan Kevin Rose, Atomico Ventures kurucusu Niklas Zennstöm gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı etkinlik Dublin'de gerçekleşecek.  Konferansa Türkiye'den de Peak Games kurucu ortağı ve COO'su Rina Onur'un katılacağını belirtelim.

PITCH isimli önemli yatırımcıların jüri olarak yer alacağı bir yarışmanın da düzenleceği Web Summit'te kazanan girişimciler toplam 500 bin euroluk nakit veya danışmanlık hizmetleri alabilecekler.

Yazının başında da belirttiğim gibi girişimler için başvuruların Cuma günü kapanacağı Web Summit'e katılmayı düşünenler buradan başvurularını yapabilirler. Daha detaylı bilgi için Web Summit sayfalarını ziyaret edebilrisiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.